We hebben een van onze favoriete bloemsierkunstenaars, Ioachim Erema, uitgedaagd om zijn creativiteit de vrije loop te laten met onze nieuwe Porta Nova White Naomi rozen. De bloemsierkunstenaar bedacht dit prachtige hart als boeket, perfect voor Valentijnsdag.

Ioachim Erema is internationaal bloemsierkunstenaar, ambassadeur van Floral Fundamentals en winnaar van goud op de Floral Art London 2019.

In Roemenië, waar hij is geboren, maakte hij op 15-jarige leeftijd kennis met de wereld van bloemen. Toen hij begin twintig was, verhuisde hij naar het Verenigd Koninkrijk waar hij zijn talenten verder ontwikkelde. Inmiddels heeft Ioachim unieke bloemstukken gemaakt voor de koninklijke familie, tijdens staatsbezoeken, bij de BAFTA Television Awards, voor talloze bruiloften en nog veel meer.

Hij heeft zijn eigen zaak in het Verenigd Koninkrijk, Bamboo Flowers, en geniet landelijke bekendheid met zijn workshops en demonstraties. Hij neemt actief deel aan zowel nationale als internationale exposities op het gebied van bloemsierkunst.

‘Heart for Heart’ bouquet

“White Naomi Porta Nova Bouquets are most closely associated with innocence and purity. The delicate White Porta Nova Roses represent honesty, purity, and perfection. “