Porta Nova is de grootste kweker van Naomi rozen ter wereld. We doen er alles aan om altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. We kweken zo’n 60 miljoen Naomi rozen per jaar en bezorgen elk jaar bloemengeluk aan ongeveer 20 miljoen mensen. Elke dag streven we ernaar om het beter te doen dan de dag ervoor. Je zou kunnen zeggen dat we een oneindig verbeteringsproces hebben. 

 KWALITEITSGARANTIE 

PORTA NOVA BIEDT U ELKE DAG ZEKERHEID.  Porta Nova produceert met veel passie de beste Naomi rozen. Porta Nova onderscheidt zich door een bedrijfsfilosofie die altijd garant staat voor topkwaliteit. We oogsten en verwerken onze rozen zeven dagen per week en bieden ze de volgende dag te koop aan, waardoor onze rozen altijd vers zijn. Hierdoor kunnen we onze klanten een krachtige KWALITEITSGARANTIE bieden. We nemen klachten altijd serieus. Mocht er onverhoopt iets misgaan, worden de rozen altijd gratis vervangen. En omdat we de grootste kweker van Red Naomi zijn, zijn er voldoende rozen beschikbaar. 


 VERPAKKINGSMOGELIJKHEDEN

 Bij Porta Nova geloven we dat de klant koning is. We bieden verschillende verpakkingsopties om aan uw wensen te voldoen. Of u nu kosten wilt besparen, op arbeid wilt besparen of uw impact op het milieu wilt verkleinen, wij hebben oplossingen voor u. 

Voor bijvoorbeeld klanten in de detailhandel kunnen wij onze rozen leveren in een retail-klaar emmer, rond of vierkant, met het door u gewenste aantal bosjes en stelen.

Daarnaast kunnen wij de bladeren tegen een lage kosten voor onze klanten trimmen. Op deze manier kunnen de rozen direct in een boeket worden gebruikt!

Bovendien bieden wij op maat gemaakte stelaantallen aan, waardoor u het exacte aantal stelen per bos kunt selecteren. Daarnaast kunnen de bosjes op verzoek voorzien worden van een barcode sticker!

“DROGE” LEVERING

Porta Nova Red Naomi rozen zijn nu ook droog beschikbaar in dozen! of op CC – Bespaar op transportkosten door droog te transporteren. Afhankelijk van de bestemming, 30-50% lagere kosten – Verminder uw transportvoetafdruk (70% minder voetafdruk) – Beschikbaar in doos het volledige assortiment: SUPRA, UNICA, MAGNA, HOLLANDA, A2 Alle lengtes.


PRIJSZEKERHEID 

Porta Nova verkoopt haar producten elke dag rechtstreeks en op de klok. U kunt uw bestelling ook van tevoren plaatsen, zodat u zekerheid heeft over de hoeveelheden en de prijs. U kunt ook langetermijnafspraken maken voor een jaar of voor bepaalde maanden of periodes, maar ook voor alle feestelijke gelegenheden.

Zo bent u zeker van de hoeveelheden en kunt u klanten prijszekerheid bieden. Deel uw behoeften met ons of uw leverancier en wij sturen een offerte op maat die aan al uw wensen voldoet. 

Kopen uit de kas via uw webshop. Porta Nova stimuleert de mogelijkheid voor exporteurs, groothandelaars en bloemisten om rechtstreeks uit de kas van Porta Nova te kopen, terwijl de handel doorgaat via alle bestaande kanalen. 


KLANTONDERSTEUNING VOOR EXPORTEURS EN GROOTHANDELS 

 

Hoger rendement door samenwerking

De basis voor een succesvolle marketingcampagne is zonder twijfel een topproduct. Maar naast het leveren van een topproduct willen we u ook ondersteunen met de verkoop van Porta Nova rozen. Om dit te kunnen doen, hebben we een breed scala aan marketingmaterialen voor u samengesteld die we in heel Europa kunnen toepassen. 

Denk hierbij aan reclameborden en banners met uw bedrijfslogo of luxe informatiefolders voor uw klanten met uitgebreide informatie over Porta Nova, onze filosofie, onze producten en de KWALITEITSGARANTIE die we bieden. 

Dit pakket omvat ook een professionele Porta Nova productpresentatie bij u op locatie, of ondersteuning tijdens uw klantenevenementen met producten, aanbiedingen, workshops of een bloemschikker. Vraag ons of uw leverancier naar de mogelijkheden om samen uw klanten en medewerkers te inspireren, informeren en ondersteunen bij de verkoop van onze hoogwaardige Porta Nova rozen. 


BEZOEK PORTA NOVA MET UW KLANTEN. 

Porta Nova heet u en uw klanten graag welkom in onze kwekerij en biedt u graag een kijkje in onze keuken. Ontdek de geheimen achter onze prachtige rozen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 


SAMENWERKING MET TOPONTWERPERS 

Porta Nova werkt samen met verschillende topontwerpers om bloemisten te inspireren en te helpen hun rendement te verhogen. We kunnen bijvoorbeeld bij open dagen of presentaties met u en een topontwerper een indrukwekkende show verzorgen, waarmee u uw klanten kunt inspireren. 

Op onze website vindt u een breed scala aan afbeeldingen van bloemenarrangementen met onze rozen, die u kunt downloaden en gebruiken op uw eigen website of sociale media. 

Ga naar INSPIRATION PAGES


Heeft u vragen of speciale verzoeken? Neem gerust contact op. We staan voor u klaar om het u gemakkelijk te maken.

Sales@portanova.nl 
Jan (+316 – 242 53 458) 
Sarah (+31 6 53 70 31 63‬)