EVERLASTING QUALITY

WE ACTUALLY CARE

We geven om rozen. We leven voor rozen. Dag in, dag uit doen we er alles aan om rozen te laten groeien en bloeien. Dat doen we niet alleen, maar met vele specialisten die hun rozen tot in de puntjes verzorgen. En wij zorgen op onze beurt voor de mensen die zorgen. We geven ze vrijheid en verantwoordelijkheid. We voeden ze met kennis en kracht. En dat zien we terug in alles wat Porta Nova produceert.

NOTHING BUT THE BEST

Onze rozen zijn de beste van de wereld. En bereiken de hele wereld. Want van de mooiste rozen wil je zo lang mogelijk bij je houden. Je wilt ze tot bloei zien komen. Mooier, groter, voller en duurzamer dan iemand ooit voor mogelijk had gehouden. Daarom gelden strenge kwaliteitseisen voor onze rozen. En die eisen zijn hoog. Jij mag de lat voor ons ook hoog leggen. We garanderen dat een goed verzorgde roos twee weken blijft schitteren. En mocht dat niet zo zijn, dan maken we dat met je goed. Goed toch?

THE ART OF GIVING

Niets is zo mooi als rozen… geven. Wij zorgen dat jij altijd met het mooiste van het mooiste voor de dag komt. En die toprozen aan iemand kunt geven. Aan iemand om wie je geeft. Wij geven onze rozen, medewerkers, leveranciers en afnemers alles om ze gelukkig te maken. En daar worden wij dan weer eindeloos gelukkig van.

SUSTAINABLE BEAUTY

De toekomst is groen. En daar kijken we naar uit. Porta Nova loopt voorop in duurzame ontwikkelingen. Van een klimaatneutraal verwarmings- en koelingssysteem in de kassen tot een innovatieve manier om bacteriën te neutraliseren zonder dat daar chemicaliën aan te pas komen. De aarde geeft ons de beste rozen van de wereld en wij geven die aarde met alle liefde door.

GROWING STRONG

Zelfs het beste kan nog beter. Dat zullen we altijd blijven geloven en heeft zich keer op keer bewezen. Het geldt voor onze rozen, maar net zo hard voor onszelf. Porta Nova groeit in alle opzichten. In kwantiteit en in kwaliteit. We zien overal groeikansen en grijpen die met beide handen aan. We staan volop in bloei en als het aan ons ligt verrijken we de hele wereld straks met de meest krachtige, prachtige rozen die je voor mogelijk kunt houden.

Everlasting Quality. Overal. Voor altijd.