ONZE ROZEN

The Roses Red Naomi from  Porta Nova

RED NAOMI

De Red Naomi! verovert al sinds 2005 alle harten

De Red Naomi! is momenteel de belangrijkste, in Nederland gekweekte, rode roos in het topsegment voor rode rozen.

De schoonheid van deze roos blijft de harten veroveren. Wanneer de grote knop ontluikt, ontstaat een weelde aan bloemblaadjes in een perfect fluwelen, rode tint. De roos is buitengewoon populair in de handel. Het lange vaasleven en de subtiele geur maken de roos geliefd bij consumenten over de hele wereld.

 Porta Nova  Red Noami SUPRA roses
 Porta Nova  Red Naomi Magna roses

Supra, Unica, Magna, verschillende namen voor 100% kwaliteit

SUPRA
Rode rozen van superieure kwaliteit – de absolute top. Supra’s worden speciaal geselecteerd uit al onze rozen. Alle lengten hebben een extra grote knop, een dikke steel en ze voldoen bovendien aan alle aanvullende kwaliteitseisen. Onze ‘Supra’ rozen worden met de hand gesorteerd. Als gevolg daarvan is het vaasleven gegarandeerd 14 dagen.

UNICA & MAGNA
Rozen die het Supra-niveau niet helemaal bereiken, maar toch buitengewoon mooie exemplaren zijn, worden verkocht met het label Unica en Magna. Deze rozen hebben grote knoppen, dikke stelen en het hele jaar door een lang vaasleven. Unica en Magna staan beide bekend om hun constant uitstekende kwaliteit

HOLLANDA by Porta Nova
HOLLANDA Rozen zijn mooie betrouwbare oer-Hollandse rode rozen geteeld met Hollandse ambacht en passie. Ze hebben de betrouwbaarheid, strakheid, subtiele geur en vaasleven zoals je gewend mag zijn bij Porta Nova maar zijn net een slagje minder zwaar qua knop en steel.

WILD WEST

ASSORTIMENT VERPAKKINGSKENMERKEN