HOLLANDA Rozen zijn mooie betrouwbare oer-Hollandse rode rozen geteeld met Hollandse ambacht en passie.

Ze hebben de betrouwbaarheid, strakheid, subtiele geur en vaasleven zoals je gewend mag zijn bij Porta Nova maar zijn net een slagje minder zwaar qua knop en steel.

Hollanda by Porta Nova logo

Waarom HOLLANDA rozen:

Dankzij de uitbreiding van het bedrijf en verwisselen met verse planten op het bestaande bedrijf kunnen we de planten de komende jaren perfect opbouwen om wederom echt voor jaarrond de allerbeste kwaliteit te gaan. We geven de planten de tijd en wat hogere gemiddelde temperatuur wat we combineren met verbeterde teelttechnieken. Hierdoor groeien de planten nog gezonder en zal de kwaliteit van onze Supra, Unica en Magna ook nog verder toenemen.

Een bijkomend voordeel is dat we ook de komende jaren een extra slag kwaliteit rozen uit de kas kunnen selecteren. Ze hebben de betrouwbaarheid, strakheid, subtiele geur en vaasleven zoals je gewent mag zijn bij Porta Nova maar zijn net een slagje minder zwaar qua knop en steel.  We noemen deze rozen “HOLLANDA by Porta Nova”.

Hiermee hopen we de Porta Nova kwaliteit rozen voor een nog groter publiek toegankelijk te maken.

Verpakking:

Hollanda by Porta Nova Red Naomi rozen

“HOLLANDA by Porta Nova” heeft een eigen herkenbare delftsblauwe folieverpakking.  Ze zijn beschikbaar in de lengtes 50-70 cm en gebost per 10 stelen.  (FOTO)

Eeuwenoude kennis en passie voor bloementeelt:

In de 17e eeuw kende Nederland een enorme liefde en passie voor bloemen, kunst en internationale handel. Dit heeft geleid tot een aantal wereldberoemde Hollandse Meesters.

Door de eeuwen heen is ook de kennis en passie voor bloemen van generatie op generatie doorgegeven.

Ook bij de grondleggers van Porta Nova zit het tuinieren al generaties in het bloed. In onderstaande video laten we graag aan U zien hoe ons vakmanschap en passie op de huidige generatie is overgedragen.

Hollanda by Porta Nova Aad en Koos van Luijk

Handelsmeester

Daarnaast ontstonden er tussen de handelaren en ons over de jaren heen ook hechte relaties. Als Porta Nova kunnen wij het niet alleen! En alleen samen met vele Hollandse handelsbedrijven kunnen wij garant staan voor kwaliteit tot over de grens.

Bij veel van deze internationale handelsbedrijven is kennis en passie ook vaak van generatie op generatie overgedragen. Om samen de introductie van HOLLANDA by Porta Nova te vieren hebben wij hun uitgenodigd om zich door een Hollandse top fotograaf als middeleeuwse Handels meester vast te laten leggen.

Hollandse Bloemschikkers

Ook veel Hollandse floral designers zijn fans van Porta Nova en komen graag over de grens op evenementen waar ze samen met collega’s uit de wereld de mooiste creaties maken.

We hebben daarnaast ook een aantal toppers uitgenodigd om zich als wereldberoemde schilderijen vast te laten leggen met een Porta Nova knipoog. Herkend u ze?

Porta Nova kwaliteit team:

Bij Porta Nova draait alles om kwaliteit. Daarom hebben wij onszelf ook vast laten leggen als “De Staalmeesters”. Het wereldbekende schilderij van Rembrandt. Hier staan 6 edelen van het lakengilde afgebeeld die als erebaan de kwaliteit en kleur van de lakens keurden. U kunt hier ons verkoop- en marketingteam de kwaliteit van de “HOLLANDA by Porta Nova” rozen zien controleren.

“The Staalmeesters” by Porta Nova