Bloemenbureau Holland maakt deze Valentijn de meest romantische ooit!

Op Valentijnsdag kan iedereen in Parijs de liefde op een wel heel bijzondere manier verklaren. Bij Porta Nova zijn we trots dat de Red Naomi rozen hierin centraal staan.

porta nova red naomi valentines dayIn de internationale stad van de liefde zijn op drukbezochte en romantische plekken honderden emergency cases geplaatst. In deze welbekende rode kastjes zit een prachtige rode Red Naomi roos. Klaar voor gebruik. Heb je een acuut geval van liefde op het eerste gezicht? Druk dan het cellofaan door, pak de roos en verklaar ter plekke de liefde.

 

Bekijk hoe Parijs werd voorbereid op de meest romantische Valentijnsdag ooit.

Liefde direct bezegelen

Deze romantische hulpverlening beperkt zich niet alleen tot Parijs, ook in Nederland wordt op Valentijnsdag hulp geboden bij liefde op het eerste gezicht. Vanuit station Amsterdam Centraal wordt de liefde met deze bijzondere emergency cases door het land verspreid. In tientallen treinen kunnen reizigers de dozen vinden en ‘in case of love’ de liefde direct met een Red Naomi roos bezegelen.

Bloemen en liefde onlosmakelijk verbonden

Deze internationale promotieactiviteit valt binnen de reeks van activiteiten van Mooiwatbloemen.nl – het consumentenmerk van Bloemenbureau Holland – om bloemen op spraakmakende wijze op de agenda te houden van de consument. Ook rondom en op een dag als Valentijn, waarop diverse merken om haar aandacht strijden.

In case of love_Mooiwatbloemendoen_Funnyhowflowersdothat_02-2

Marc Eijsackers van Bloemenbureau Holland: “Het ontvangen van bloemen, zeker op Valentijnsdag, zegt meer dan duizend woorden. Volgens ons een mooie boodschap op deze romantische dag waarop we graag extra aandacht schenken aan degene die ons lief zijn.”

 

 

Saint_Valentin porta nova red naomi