Ivana Spinelli staat erom bekend dat ze de pure geneugten van de romantiek tot leven brengt in haar bruidsarrangementen. Een van haar recente werken was voor een bruiloft op een zonovergoten Italiaans zandstrand. De Porta Nova Red Naomi-roos speelde de hoofdrol. Ze deelt haar verhaal over de Italiaanse bruiloft op het strand en hoe ze heeft bijgedragen aan de mooiste dag van Luigia en Gianluca.

Bridal bouquet with porta nova red naomi beach wedding ivana spinelli

Schitterend bruidsboeket met Porta Nova Red Naomi

Hoe ziet een typische Italiaanse bruiloft op het strand eruit en waarom zijn ze tegenwoordig zo populair?
Trouwen op het strand is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Veel stelletjes dromen van een bruiloft aan zee en hopen alle mogelijke mooie emoties te ervaren op de mooiste dag van hun leven. Het gevoel van vrijheid dat je hebt op het strand en de kleuren van de zee zijn belangrijke elementen van zo’n ceremonie.


De zee heeft een unieke manier om bruiloften nog fascinerender, ontroerender en romantischer te maken. Je kunt kiezen voor overdag, als de zon de zee een prachtige blauwe gloed geeft of ’s avonds, als de zonsondergang de hemel vult met adembenemend mooie kleuren.

italian beach wedding red naomi porta nova

Intieme bruiloftslocatie met Porta Nova Red Naomi-rozen

Welke rol spelen bloemen, en rozen in het bijzonder, bij bruiloften op het strand?
Een schitterende locatie als een Italiaans strand heeft weinig decoratie nodig. Een bloemenarrangeur moet de locatie tot in detail bestuderen en moet voorkomen dat de natuurlijke charme wordt verstoord en de context te elegant en formeel wordt. Dit soort ceremonies zijn juist intiem en romantisch. Als een arrangeur decoraties maakt voor een bruiloft op het strand, is het belangrijk om  een sfeer te creëren die bijdraagt aan de schoonheid van het landschap. Rozen zijn een perfecte keuze omdat ze niet alleen perfect bij de omgeving passen, maar ook symbool staan voor liefde en passie.

Beautiful table setting with porta nova roses at the beach wedding ivana spinelli

Prachtige tafeldecoratie met Porta Nova-rozen voor een bruiloft op het strand

porta nova red naomi
Welke ontwerpen, arrangementen en materialen heb je gebruikt voor deze bruiloft?
Luigia en Gianluca hebben me het gehele bloemenarrangement toevertrouwd voor hun bruiloft op het strand. Het eerste waar ze naar vroegen is om Luigia’s favoriete kleur op de achtergrond te gebruiken: ROOD. Toen ik de kleur en het soort bloem had gekozen voor het evenement, bleken Porta Nova Red Naomi-rozen de perfecte keuze. Ik heb het bloemenarrangement ontworpen met composities die licht en fris zijn. De hoofdkleuren rood en wit vormden een mooi contrast met het groen van het gebladerte.

ivana spinelliWith prevalence of porta nova red naomi and white in contrast with the green of the foliage.

“De hoofdkleuren rood en wit vormden een mooi contrast met het groen van het gebladerte.”

Hoeveel rozen zijn er gebruikt voor deze prachtige bruiloft en wat waren de reacties van het bruidspaar en hun gasten?
Er zijn ongeveer 200 Porta Nova Red Naomi-rozen gebruikt voor het gehele arrangement. Ieders voorkeur ging uit naar de rozen en iedereen vond ze verfrissend en mooi. In al mijn creaties maken de kwaliteit en versheid van de producten, in combinatie met de omgeving en een goede uitvoering van het werk, het verschil. Uiteindelijk kon het bruidspaar zelf zien wat ze zich tot dan toe alleen hadden kunnen voorstellen. De gasten waren verrast door de pracht van de bloemenarrangementen, die mooi aansloten op de schitterende locatie, het decor voor een bruisende en spectaculaire ceremonie.

the floral compositions which blended well with the beautiful location to give life to an exciting and spectacular ceremony

Porta Nova-arrangementen die mooi aansluiten op de schitterende, het decor voor een bruisende en spectaculaire ceremonie

Vanuit het oogpunt van een bloemenarrangeur: wat maakt Porta Nova Red Naomi-rozen perfect voor bruiloften?
De Red Naomi heeft een werkelijk unieke charme en een perfecte vorm. De roos heeft een suggestieve en romantische uitstraling maar is tegelijkertijd ook trendy en betoverend mooi.

Porta Nova Red Naomi has a truly unique charm and a perfect shape ivana says

“Porta Nova Red Naomi heeft een werkelijk unieke charme en een perfecte vorm.” Ivana Spinelli

Geef je het bruidspaar advies over de bloemenarrangementen?
Het is belangrijk om zo vaak mogelijk met het bruidspaar te praten en specifieke vragen te stellen over hun persoonlijkheden en wensen. Op die manier begrijp ik goed wat ze willen en weet ik wat ik moet adviseren. Als je een romantisch, gepassioneerd iemand bent die van traditie en eenvoud houdt, kan ik alleen maar de Porta Nova RED NAOMI aanraden!

ivana spinelli red naomi roses 333

Deze stralende bruid verdient een stralend Red Naomi Porta Nova-boeket

ivana spinelli red naomi roses preparation
ivana spinelli red naomi porta nova roses 2 ivana spinelli red naomi roses ivana spinelli red naomi roses 444