De feestdagen in uitzonderlijke stijl; florale kunstenaars Annalisa en Antonella hebben Porta Nova Red Naomi rozen gebruikt voor het creëren van unieke composities die niet alleen de kerststemming uitbeelden, maar ook het toonbeeld zijn van een geweldige bloemsierkunst.

Het team van Fiori Bertola in Italië heeft deze reeks composities in harmonie met de natuur gecreëerd door gebruik te maken van boomstammen, schorsen en andere materialen uit het bos als basis voor hun schikkingen.

“Wij hebben geen kunststoffen gebruikt in de creaties. Deze composities zijn uitsluitend natuurlijk. Wij hebben bessen, dennenappels, meline, bladeren, takjes, dennen en andere materialen gebruikt in een natuurlijke stijl met Porta Nova Red Naomi rozen,” zegt Annalisa.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola

Wij hebben bessen, dennenappels, meline, bladeren, takjes, dennen en andere materialen gebruikt in een natuurlijke stijl met Porta Nova Red Naomi rozen

Fiori Bertola is gevestigd in Mortara, Italië, en bestaat al sinds 1951. De bloemist wordt momenteel geleid door Annalisa en haar moeder Antonella en heeft zijn succes te danken aan een duidelijke passie voor de bloemsierkunst en de hechte relatie tussen Annalisa en Antonella.

christmas-deisgns-with-porta-nova-roses-4

Annalisa aan het werk met haar schitterende kerstcomposities met Porta Nova Red Naomi rozen

“Wij hebben dit werk met passie en liefde uitgekozen,” zegt Annalisa. “Wij zijn leerlingen van de florale kunst, creëren dromen, een uniek koppel, onafscheidelijk, moeder en dochter, roze en rood, zwart en wit… Wij zijn Antonella en Annalisa!” bevestigt ze.

christmas-deisgns-with-porta-nova-roses-5

Antonella met Porta Nova Red Naomi’s

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 1

Zij hebben deze reeks composities in harmonie met de natuur gecreëerd

Op de vraag waar zij inspiratie voor haar werk vandaan haalt, antwoordt Annalisa dat het voor hen allemaal draait om het creëren van schikkingen die uniek en diepgaand zijn. Creaties die geïnspireerd zijn op de wonderen der natuur zijn voor haar de belangrijkste leermeesters. Zij streven ernaar kunst te maken die gemaakt is met liefde en zorg, met passie en precisie.

“Fiori Bertola is een belangrijk referentiepunt geworden voor iedereen die verfijnde en originele composities zoekt. Onze manier van werken gedijt door professionalisme en passie, uitbundigheid en precisie, in combinatie met een grondige theoretische en praktische voorbereiding.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 2

Fiori Bertola maakt gebruik van andere decoratieve elementen om de natuurlijke pracht van Porta Nova rozen verder naar voren te halen.

Porta Nova Red Naomi
Zoals de meeste talentvolle bloemisten erkennen Annalisa en Antonella de weergaloze kwaliteiten van de Porta Nova Red Naomi rozen.

“Porta Nova Red Naomi zijn de rode rozen waar wij voor kiezen,” zegt Annalisa. “De kwaliteit is veel beter dan van de andere rode rozen. De houdbaarheid in de vaas is uitzonderlijk, ze zijn adembenemend mooi en ruiken ook heerlijk. Porta Nova-rozen hebben een volledige knop bloemblaadjes. In het Italiaanse hebben we een nieuwe zegswijze bedacht voor Red Naomi’s… Petalose!!!”

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 3

“De kwaliteit is veel beter dan van de andere rode rozen.” zegt Annalisa.

In kerstcomposities maakt Fiori Bertola gebruik van andere decoratieve elementen om de natuurlijke pracht van Porta Nova-rozen verder naar voren te halen. Annalisa zegt dat Porta Nova-rozen niet alleen geweldig zijn voor kerstcomposities, maar ook zeer geschikt voor andere grote evenementen, zoals partijen of bruiloften.


LOMBARDA FLOR

Fiori Bertola krijgt de Porta Nova bestellingen door via Lombarda Flor, een Italiaanse importeur en groothandelaar van verse snijbloemen. Lombarda is een bekend bedrijf en staat voor de waarden passie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Door het partnerschap van het bedrijf met internationale topbedrijven in de bloementeelt kunnen ze snel voldoen aan alle aanvragen, ongeacht seizoensgebonden tekorten.

Lombarda Flor is altijd zeer zorgvuldig en selecteert enkel het beste wat de markt te bieden heeft aan bloemen, planten en accessoires, maar ook op het gebied van aangepaste serviceaanbiedingen voor de klant.

lombardaflor-porta-nova-red-naomi

Lombarda is een bekend bedrijf en staat voor de waarden passie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Over kersttrends 2016
goud en natuur
….Annalise identificeert de volgende bloementrends voor kerstmis 2016: “Luxueuze gouden vazen, parels, gouden vlinders, waardevolle materialen zijn de accessoires die in de elegantste kerstlijnen worden gebruikt. Kaarsen zijn nog altijd een trend voor de kerst van 2016 en we hebben besloten ze in beide collecties te gebruiken. Ik wil je met name wijzen op de setting van een kerstdiner, een zeer magische sfeer die ik “romantisch diner voor twee” wilde noemen: kostbare gouden bekers, rode rozen, parelkettingen, bloemblaadjes en geurkaarsen zorgen voor een natuurlijk warme en romantische sfeer.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 5

romantisch diner voor twee”: kostbare gouden bekers, rode rozen, parelkettingen, bloemblaadjes en geurkaarsen zorgen voor een natuurlijk warme en romantische sfeer.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 6

romantisch diner voor twee”: kostbare gouden bekers, rode rozen, parelkettingen, bloemblaadjes en geurkaarsen zorgen voor een natuurlijk warme en romantische sfeer.

christmas-deisgns-with-porta-nova-roses-2

Floraal kerstdesign door Fiori Bertola; Porta Nova rozen in perfecte harmonie met de natuur

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 7

Ik maak graag de dromen waar van getrouwde stellen die op ons vertrouwen en natuurlijk heb ik graag blije klanten die onze composities kiezen en op ieder detail letten.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 8

Porta Nova-rozen met luxueuze gouden vazen, parels, gouden vlinders, waardevolle materialen zijn de accessoires die in de elegantste kerstlijnen worden gebruikt.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 9

Porta Nova rozen met luxueuze gouden vazen, parels, gouden vlinders, waardevolle materialen zijn de accessoires die in de elegantste kerstlijnen worden gebruikt.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 10

Kerstboeket met Porta Nova Red Naomi rozen.

christmas-deisgns-with-porta-nova-roses-6

Prachtige kerstcreatie door Fiori Bertola met Porta Nova rozen.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 11

Eenvoudig maar schitterend kerstboeket met Porta Nova Red Naomi rozen door Fiori Bertola

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 12

Handgebonden kerstboeket met Porta Nova Red Naomi rozen door Fiori Bertola

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 13

Kerstboeket met Porta Nova Red Naomi rozen door Fiori Bertola

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 15

Tafelschikking voor de kerst met luxueuze gouden vazen met Porta Nova Red Naomi rozen

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 16

Eenvoudige tafelschikking voor de kerst met Porta Nova Red Naomi rozen, kaarsen en overige natuurlijke tinten.

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 17

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 18   Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 19   Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 20

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 21 Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 22 Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 23  Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 25  Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 26

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 28

Porta Nova Red Naomi Christmas with Fiori Bertola 30