Blumen Dilek Porta Nova Red Naomi top quality Berlin 134

“Bloemen zeggen meer dan duizend woorden”… met deze stellige uitspraak opent de website van Blumen Dilek, een bloemisterij in Berlijn, Duitsland, die 24 uur per dag klaar staat voor zijn klanten. Een team van Blumen Dilek, onder leiding van Murat Arslan, bezocht kortgeleden de kassen van Porta Nova, om kennis te maken met de productie van onze schitterende Red Naomi-rozen. Het bedrijf bestaat sinds 1982 en heeft twee vestigingen in de Duitse hoofdstad, in de Oranienstrasse en in Schöneberg.

Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek

Murat Arslan (links) met collega’s van Blumen Dilek tijdens hun bezoek aan Porta Nova.

Op de website THREEBESTRATED.DE wordt Blumen Dilek genoemd als een van de drie beste bloemisten van Berlijn. Ze verzorgen bloemen voor elke gelegenheid: bij jubilea, verjaardagen, ziekte of verdriet, huwelijken, voor bedrijven, en op speciale dagen als Valentijnsdag, moederdag, Kerstmis en nog veel meer. Om zo’n goede reputatie op te bouwen en te behouden is het belangrijk dat klanten tevreden zijn. En dat kan alleen door altijd topkwaliteit te bieden. Daarom vertrouwt Blumen Dilek op Porta Nova voor rode rozen van topkwaliteit.

Enkele prachtige ontwerpen van Blumen Dilek met Porta Nova Red Naomi-rozen.

POrta Nova Blumen Dilek red naomi 1

Blumen Dilek Porta Nova Red Naomi

Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 9

Tijdens hun bezoek… het team van Blumen Dilek met Mark van Vliet (tweede van links), Development Manager bij Porta Nova, die verantwoordelijk is voor kwaliteit en service.

Blumen Dilek Porta Nova Roses Red Naomi Blumen Dilek Porta Nova Red Naomi 3 Blumen Dilek Red Naomi Porta Nova Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 1 Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 2 Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 3  Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 4 Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 5 Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 8 Porta Nova Red Naomi Blumen Dilek designs 7