Nieuw assortiment Porta Nova

Porta Nova is de grootste rozenkwekerij van Red Naomi rozen ter wereld en wij streven ernaar om absolute topkwaliteit te leveren. wij kweken zo’n 30 miljoen Red Naomi rozen, waarmee we grof geschat jaarlijks zo’n 10 miljoen mensen verblijden.

Bij Porta Nova hebben we een 100% focus op kwaliteit. Deze focus komt terug in alle aspecten van de bedrijfsvoering en leidt tot een voortdurend proces van verbetering van onze product en de organisatie.

Sinds oktober 2013 beschikken op onze beiden locaties over ons unieke verwarmings- & koelingsysteem “De Climator” en is er geïnvesteerd in een nog hoger lichtniveau. Door deze investering is de kwaliteit naar het allerhoogste niveau gebracht. De hogere kwaliteit betekende ook dat we ons assortiment indeling moesten aanpassen.

Trots introduceren wij ons nieuwe Porta Nova assortiment!

Porta Nova New assortment SUPRA - UNICA -MAGNA

 SUPRA

Porta nova SupraOm echt indruk te maken, komt u uit bij onze Porta Nova “SUPRA”-lijn. Dit is de absolute top als het gaat om rode rozen en Red Naomi. De Supra’s zijn een unieke selectie uit al onze rozen en worden in alle lengtes gekenmerkt door de extra grote knop en dikke steel waarbij ook alle andere kwaliteitseisen kloppen. Onze “SUPRA” rozen worden met de hand voor u uitgezocht. Een vaasleven van veertien dagen moet altijd haalbaar zijn.

Op ons “Supra” assortiment geven wij een kwaliteitsgarantie. Zij is te herkennen aan de Antracieten Porta Nova “SUPRA” verpakking.

UNICA

Porta Nova UNICADe rozen die in de markt verkocht worden als “UNICA” komen uit onze nieuwste kas welke een extreem hoog lichtniveau en waar met een uniek koelings- en verwarmingssysteem wordt gewerkt: de “Climator”. De “UNICA” heeft het gehele jaar grote knoppen, dikke stelen en een lang vaasleven.

Op ons Unica assortiment geven wij een kwaliteitsgarantie. Zij is te herkennen aan de crème kleurige Porta Nova “UNICA” verpakking.

MAGNA

Porta Nova MagnaDe rozen die in de markt verkocht worden als “MAGNA” komen uit onze eerste productielocatie. Met trots kunnen wij zeggen dat wij dit jaar daar de kwaliteit verder hebben geüpgraded.

Per oktober 2013 werken wij hier ook met het unieke “Climator” systeem, waarmee we jaar-rond milieuvriendelijk kunnen koelen en verwarmen. Ook is het lichtniveau opgetrokken naar het hoogste niveau. Hierdoor is de kwaliteit van de rozen in deze kas gelijk getrokken aan de nieuwste locatie. De “MAGNA” heeft nu ook het gehele jaar grote knoppen, dikke stelen en een lang vaasleven.

Omdat wij de herkomst per locatie willen kunnen blijven herleiden zullen we onze producten qua naam en verpakking scheiden.

Op ons Magna assortiment geven wij een kwaliteitsgarantie. Zij is te herkennen aan de AZUURGROEN Porta Nova “MAGNA” verpakking.

 

Wat veranderd er voor kopers:

SUPRA blijft SUPRA in dezelfde aantallen en verpakking opties.

De rozen die voorheen verkocht werden onder de naam “JONG” worden nu verkocht onder de nieuwe naam “UNICA” en zijn in dezelfde aantallen en verpakking opties verkrijgbaar.

De rozen die voorheen verkocht werden onder de naam “CLASSIC” worden vervangen door een product van een hogere kwaliteit en zijn beschikbaar onder de nieuwe naam “MAGNA”. Het aantal stelen per fust en per bos zijn ook aangepast aan de hogere kwaliteit. De tabel hieronder geeft een duidelijk overzicht van de ouden en de huidige opties.

Table of new Porta Nova Assortment