Beste bloemenhandelaar / bloemist,

Zoals u misschien weet, zijn we bij Porta Nova ruim een jaar geleden gestart met de bouw van ons nieuwe kassencomplex. Het complex is nu bijna klaar en de nieuwe planten groeien voorspoedig.

Het is tijd om de eerste stelen te oogsten.  De planten zijn vers en nieuw, daarom kweken we de plant zorgvuldig op en selecteren we de juiste stelen. In het algemeen zijn de rozenplanten nog niet stabiel en geven de eerste scheuten niet de duurzame Porta Nova-kwaliteit die u gewend bent. Daarom verkopen we deze rozen niet onder ons merk Porta Nova.

Maar enkele van deze stelen zijn echt enorm en sterk, en maken grote indruk. Ze kunnen lang blijven staan en laten bij opening soms magische vormen en kleuren zien.  Ze zijn een geweldig geschenk, dat we u en uw klanten niet willen onthouden.

We hebben een speciaal merk en een aparte promotiecampagne voor deze rozen gecreëerd: Naomi’s Wild West. Ze zijn vanaf 8 april 2019 +/- 12 weken beschikbaar, totdat de productie in de nieuwe kas is genormaliseerd. De rozen zijn verkrijgbaar op de veiling en via directe verkoop.

Ze zijn verpakt in speciaal papier (FCS), met een herkenbare ‘Wild West’ uitstraling.

Hieronder kunt u onze speciale promotiecampagne bekijken, evenals de ‘Spaghetti Western video’, die is geïnspireerd op de openingsscène van ‘Once Upon A Time In The West (1969)

U kunt een en ander naar wens in uw communicatie gebruiken. Natuurlijk kunt u ook gedeelten van onze sociale-mediapagina’s delen (of de video gebruiken). Via de volgende koppeling kunt u beeldmateriaal en het logo downloaden.

Once Upon A Time In The West(land)

Wie gaat met ons mee op avontuur?

We lichten een tipje van de sluier op en nemen u mee naar onze nieuwe kassen waar onze nieuwe planten voorspoedig groeien.

Zoals u misschien weet, zijn de eerste stelen die aan nieuwe rozenplanten groeien, vaak grote jongens. Ze zijn groot en sterk, omdat alle nieuwe energie uit de wortels rechtstreeks in de eerste stelen van de plant wordt gepompt. Maar de planten zijn nog niet stabiel, daarom zijn deze jongens echte boeven die nu en dan problemen kunnen opleveren. Op vaas blijven ze 4 – 14 dagen mooi. Bij opening kunnen de vorm en zelfs de kleuren een aangename verrassing vormen. We selecteren de mooiste grote jongens speciaal voor u. Maar let op, ze zijn slechts circa 12 weken beschikbaar, terwijl de planten zich settelen. Als het tijd wordt voor de tweede pluk hebben we alles volledig onder controle en zijn de stelen getemd tot dezelfde Porta Nova-rozen van topkwaliteit die u van ons gewend bent…

Dus grijp uw kans en probeer ze nu, voordat het te laat is.