OOK VOOR SPECIALE DAGEN IN DE ZOMER DE BESTE KWALITEIT ROZEN GEGARANDEERD

Het bruiloft seizoen is al volop van start en dit jaar zullen er weer veel boeketten en arrangementen worden gemaakt. Het gebruik van bloemen op een bruiloft wordt steeds uitgebreider. Bloemen op tafels, aan muren en stoelen, corsages, autoversiering of zelfs als taartversiering.

Wanneer uw klanten graag bloemen op hun bruiloft willen, wilt u natuurlijk zeker weten dat ze goed zijn en dat de bloemen er de hele dag mooi uit zien. Bij Porta Nova garanderen we top kwaliteit Red Naomi rozen! Porta Nova oogst en verwerkt alle dagen van het jaar, deze worden op de eerst daarop volgende veildag aangeboden, hierdoor zijn onze rozen altijd vers!

En dankzij ons unieke “Climator” Systeem kunnen wij op zeer milieuvriendelijke wijze onze kassen koelen en zo ook midden in de zomer de kwaliteit garanderen.

Wedding collage

Rode rozen zijn ook steeds populairder op huwelijken. Rood is natuurlijk de kleur van de liefde en de diep rode kleur en vorm van onze Red Naomi rozen worden door menig bruid uitgekozen.  In het geval dat de bruid kiest voor en traditioneler wit bruidsboeket zie je dat er vaak in de aankleding gekozen wordt voor Red Naomi rood.

Onze Porta Nova “SUPRA” rozen zijn ook als enkele steel een kunstwerk op zich. We horen dan ook steeds vaker dat ze op bruiloften gebruikt worden als geschenk voor alle gasten. Bijvoorbeeld een enkele steel met een persoonlijke labeltje eraan namens het bruidspaar. Het is ook een sfeerverhogend tafereel om de gasten met een romantische Red Naomi roos te zien rondlopen.  En voor de bloemist een mooie manier om buiten het bruidsboeket en de aankleding nog een paar honderd extra rozen te verkopen waar verder weinig werk aan zit.

Wedding with Red Noami roses proposal

Bride with bunch or Porta Nova Red Noami roses

The day after the wedding, table decoration with Red Naomi roses

Newly weds with Red Noami roses bridal Bouqet

Of voor een echt rozen spektakel tijdens het huwelijk, kunt U natuurlijk het bekende Porta Nova “Red Naomi” hart plaatsten. Het ultieme symbool voor Liefde met 1000 rode rozen.

En een topplek om foto’s van het bruidspaar en de gasten te maken.

Sharing Some Love With Red Naomi!

Sharing Some Love With Red Naomi! Roses

Sharing Some Love With Red Naomi! Roses

Sharing Some Love With Red Naomi! Roses

Sharing Some Love With Red Naomi! Roses

happy couple Sharing Some Love With Red Naomi! Roses

Red-naomi-red-roses-wedding-pictures2