RoparunTeam FloraHolland is haar Red Naomi aanvoerders dankbaar voor het feit dat ze ook dit jaar weer rozen sponsoren voor de finish van de ca. 7.000 Roparunners.

Maandag 9 juni ontvangen alle deelnemers en vrijwilligers van de Roparun een mooie Red Naomi!®. Sinds 2009 worden de rozen gesponsord door telers die de Red Naomi!® van veredelaar Schreurs telen.

roparun red naomi porta nova

Red Naomi! is de grootbloemige sterke rode roos met een subtiele geur en een lang vaasleven. De rozen komen van alle nederlandse red naomi rozenkwekerijen. Deze kwekers vinden de deelnemers en vrijwilligers van de Roparun ook winnaars. Daarom stellen ze gezamenlijk hun Red Naomi!® beschikbaar voor het goede doel.

Kwekerij Porta Nova is the grootste kweker ter wereld van hoge kwaliteit Red Naomi rozen en levert zodanig ook de grootste bijdrage dit jaar.

Het RoparunTeam van FloraHolland doet voor de 16e keer mee. Dit jaar vertrekken 339 teams van Hamburg en Parijs voor een nonstop-estafetteloop van ruim 520 kilometer. RoparunTeam FloraHolland vertrekt zaterdag 7 juni einde middag vanuit Parijs en eindigt Tweede Pinksterdag in de middag op de Coolsingel.

Wilt u meer weten over de Roparun klik dan hier