Porta Nova Collar Kraag

Porta Nova Kraag

In 2008 ontwikkelde Porta Nova de “Kraag” om de kwaliteit te garanderen tijdens het transport. De kraag was een groot succes en is voor veel telers uitgegroeid tot een standaard optie om hun hoogste kwaliteit producten in te vervoeren. De Kraag verbeterde ook onze productpresentatie en onderscheidend vermogen.

Maar wanneer je alles doet om de perfecte rode rozen van de hoogste kwaliteit te kweken en een verpakking en huisstijl hebt ontwikkeld die de kwaliteit eer aan doet, kan het heel frustrerend zijn om je verplicht te zijn ze te leveren in ‘goed uitziende’ standaard veiling fusten die altijd zo mooi en schoon zijn.

Action crates Floraholland

Zes jaar na de introductie van de Kraag, dachten wij dat het tijd is om dit probleem op te lossen en het en de kraag verder te verbeteren.

Met trots presenteert Porta Nova de “COLLUM”

Porta Nova Protective packaging “Collum”

 “COLLUM” is een beschermende verpakking die de vuile emmer laat verdwijnen! en daarom waardig om onze Porta Nova SUPRA Red Naomi rozen in te vervoeren. Naast het feit dat het er gewoon veel beter uit ziet zijn er nog meer voordelen hieronder beschreven.

– The Collum beschermd zodat beschadigingen tijden het transport naar een absoluut minimum wordt gebracht

– The Collum is veel stabieler dan de eerste kraag

– The Collum kunnen geleverd worden met een speciale deksel, en kan dienen als promotietafel

– The Collum kan worden verwijderd of geplaatst zonder je zorgen te maken over beschadigingen van de bossen bloemen

– Met de Collum zijn we ook meer flexibeler. Aangezien we geven om het milieu willen we de beschermende verpakking alleen gebruiken bij zendingen waarbij het een toegevoegde waarde heeft. Klanten die de voorkeur hebben om onze Supra rozen te ontvangen zonder de “Collum”, kunnen ze hun verpakkingsspecificaties aan ons doorgeven.

Porta Nova zal vanaf maandag 16 februari Supra rozen in de nieuwe “Collum” verpakking gaan leveren.