Nu we de klok weer terug op “wintertijd” hebben ingesteld is het een goed moment om terug te kijken naar onze resultaten in de zomer.

Aangezien we voortdurend werken aan verdere verbeteringen van de kwaliteit, doen we regelmatig een benchmark op de kwaliteit en het vaasleven ten opzichten van onze concurrenten. We zien in de afgelopen zomermaanden een aanzienlijke toename in het verschil van kwaliteit in vergelijking met alle Red Naomi telers.

Afgelopen zomer waren de temperaturen in Nederland vrij hoog. Maar met de hulp van ons “Climator” systeem hadden we de mogelijkheid om de temperaturen in de kas laag te houden, hiermee hebben we de hele zomer lang een goede stabiele kwaliteit Red Naomi rozen kunnen leveren.

Natuurlijk is het geweldig dat uit onze metingen blijkt dat onze inspanningen zijn vruchten afwerpen, maar vinden het nog fijner als we dat van onze klanten horen.  Een van onze vertrouwde partner exporteur, Jan de Boer van Barendsen kwam bij ons bedrijf op bezoek. En we zijn erg trots op het volgende citaat van Jan de Boer:

” Je kunt zien dat de temperaturen een negatief effect heeft gehad om de Nederlandse bloemen.Het is duidelijk te zien dat de kwaliteit van de Red Naomi rozen van Porta Nova stabiel blijft door het hele jaar, zelfs in de zomer. Dit weerspiegeld ook het vaasleven van de rozen”.

Climator Porta Nova

“THE CLIMATOR”, EEN VAN PORTA NOVA’S GEHEIMEN VOOR EEN JAAR LANG TOP-KWALITEIT RED NAOMI! ROZEN.

Porta Nova is de grootste rozenkwekerij van Red Naomi! rozen ter wereld en wij streven ernaar om absolute topkwaliteit te leveren, ook in de komende donkere wintermaanden!