Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen en de aankopen van ons product. We hopen dat wij gezamenlijk met de gehele keten een hoop mensen in Europa hebben kunnen laten genieten van een mooie red Naomi van Porta Nova, en dat de mannen hun geliefde net zo hebben kunnen verrassen als de #Cupidrone in Verona.

Afgelopen Valentijn was een bijzondere Valentijn. De Valentijn viel op zaterdag en in een grote delen van Europa gezamenlijk met vakantie en carnaval. Door deze omstandigheden was het van te voren erg lastig in te schatten voor zowel bloemist al tussenhandel hoeveel bloemen er benodigd waren. Dit heeft, gezamenlijk met de leverproblemen van rozen uit Zuid Amerika ertoe geresulteerd, dat er op het laatste moment extreem veel vraag naar Nederlandse rode rozen ontstond.

Er zijn verschillende reacties over de Valentijn. Van diverse handelaren ontvingen wij het geluid dat het een top Valentijn is geweest voor hun klanten, van andere handelaren hoorden we juist dat hun bloemisten klanten het minder goed hadden gedaan. Wij hopen natuurlijk dat iedereen goed verkocht heeft en willen iedereen voor de komende periode met Internationale vrouwendag en het voorjaar in aantocht, goede verkopen toe wensen!