It’s the return of the cowboy from the West(land). Vanaf maandag 29 juni +/- 12 weken beschikbaar

Beste bloemenhandelaar / bloemist,

Zoals u weet, zijn we bij Porta Nova in een van de bestaande kassen begin maart gestart met het vervangen van het gewas. Ook de kassen en installaties hebben een update gehad en zijn weer klaar voor de toekomst. Er zijn verse Red Naomi rozen geplant die de afgelopen tijd prima hebben kunnen groeien.

Het is bijna tijd om de eerste rozen te oogsten.  We kweken de eerste rozen van de nieuwe planten zorgvuldig op en selecteren de beste exemplaren. Omdat de rozenplanten nog niet helemaal stabiel zijn produceren zij soms nog niet de duurzame Porta Nova-kwaliteit die u gewend bent. Sommige zijn “Good”, sommige “Bad” en sommige echt “Ugly”. Daarom verkopen we deze rozen niet onder ons merk Porta Nova.

Maar enkele van deze stelen zijn echt enorm en sterk en maken grote indruk. Ze laten bij opening soms magische vormen en kleuren zien en sommigen hebben zelfs al een lang vaasleven. De een 4 dagen de ander 3 weken. Ze zijn een prachtig geschenk en daarom willen wij u deze absoluut niet onthouden. Let wel we kunnen op deze bloemen geen garantie geven.

Daarom is de Porta Nova Cowboy en zijn speciale merk weer tijdelijk terug: “Porta Nova Wild West”. Ze zijn vanaf maandag 29 juni +/- 12 weken beschikbaar, totdat de productie in de nieuwe kas is genormaliseerd. De Red Naomi rozen zijn verkrijgbaar op de veiling en via directe verkoop.

Ze zijn verpakt in speciaal folie, met een herkenbare ‘Wild West’ uitstraling.


“The Good, the Bad and the Ugly” Porta Nova Wild West


Wie gaat er weer mee op avontuur?

We nemen u mee naar onze vernieuwde kassen waar onze nieuwe planten voorspoedig groeien. Zoals u misschien weet zijn de eerste stelen die aan nieuwe rozenplanten groeien vaak grote jongens. Ze zijn groot en sterk omdat alle nieuwe energie uit de wortels rechtstreeks in de eerste stelen van de plant wordt gepompt.

Maar de planten zijn nog niet stabiel, daarom zijn deze jongens echte boeven die nu en dan problemen kunnen opleveren. Op de vaas is het ook een verassing; ze blijven ergens tussen de 4 en 14 dagen mooi.

Bij opening kunnen de vorm en zelfs de kleuren een aangename verrassing geven. We selecteren de mooiste grote jongens speciaal voor u.

Maar let op, ze zijn slechts circa 12 weken beschikbaar

Dus grijp uw kans en probeer ze nu, voordat het te laat is. Let op Garantie tot aan de deur!