STAGE BIJ PORTA NOVA

Wie we zijn?

Porta Nova is de grootste kweker van Naomi rozen ter wereld. Wij kweken ongeveer 60 miljoen Naomi rozen per jaar, waarmee we pakweg zo’n 20 miljoen mensen blij maken. Elke dag proberen we het beter te doen dan de dag ervoor. Het is eigenlijk een verbeteringsproces zonder einde.

Dit doen wij met ruim 200 medewerkers die ernaar streven om de beste kwaliteit rozen ter wereld te kweken in een optimaal klimaat, met de juiste verlichting en voeding. Daarbij werken wij klimaat- en milieuvriendelijk.

Wat kenmerkt ons als werkgever?

Wij hechten niet alleen veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze rozen, maar ook van onze medewerkers. Ook het ondersteunen van nieuw talent is een onderwerp dat wij heel belangrijk vinden.

Daarom bieden wij mogelijkheden om bij ons stage te komen lopen of studieprojecten te doen, in verschillende periodes van de studie.

Bij Porta Nova werken diverse specialisten, waaronder ervaren kwekers, teamleiders en teeltspecialisten. Maar ook op commercieel vlak zijn er diverse mogelijkheden. De kennis die in onze organisatie aanwezig is, delen wij graag! Maar andersom kunnen wij net zoveel leren van de studenten door nieuwe inzichten te krijgen. Deze wisselwerking zien wij als iets heel waardevols.

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende plek om stage te lopen en veel te leren? Of zoek je een organisatie om een project voor jouw studie te kunnen uitvoeren? Neem contact op met Linda de Keijzer via linda@portanova.nl, of bel naar 06-53941391, en we kijken graag naar de mogelijkheden!


Glenn van der Burg

Teeltspecialist

Het leuke aan werken bij Porta Nova is dat elke dag nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden tot verbetering biedt die elk seizoen en elk jaar weer anders kunnen zijn.


Een indruk krijgen van ons bedrijf. Bekijk de video en ontdek de geheimen achter de top kwaliteit van Porta Nova.