“Dit jaar is Valentijnsdag niet alleen voor geliefden, maar voor iedereen die wel wat liefde kan gebruiken!”
#Valentijnsdag2021#ZegHetMetBloemen

#SayItWithFlowers visual 5
porta nova

Beste handel en bloemist,

Het is bijna Valentijnsdag, de drukste dag op de kalender voor bloemisten overal ter wereld. Maar door de situatie die de COVID-19-pandemie heeft veroorzaakt, zou het valentijnsseizoen er dit jaar wel eens heel anders uit kunnen zien. In sommige landen mogen bloemisten alleen bezorgen. In andere landen mogen bloemen buiten worden verkocht, maar alleen direct voor de winkel.

Zoals iedereen weet, kunnen prachtige bloemen en vrolijke bloemstukken een hart onder de riem zijn in deze lastige tijden. Onze branche helpt mensen om op een mooie manier hun liefde en waardering te uiten. Bloemen kunnen veel zeggen op momenten dat woorden soms tekortschieten.

Iets dat erg belangrijk is, zeker nu Valentijnsdag dichterbij komt. Dit jaar is Valentijnsdag niet alleen voor (stille) geliefden, maar voor iedereen die wat liefde, waardering, aanmoediging, enzovoort heeft verdiend. Bloemen zijn de beste manier om deze boodschap makkelijk en overtuigend over te brengen: #SayItWithFlowers #Valentijnsdag2021

#SayItWithFlowers

Bij Porta Nova vinden we het belangrijk om als branche de handen ineen te slaan om de wereld te laten zien welke wonderen bloemen kunnen verrichten. Met het initiatief #SayitWithFlowers willen we graag inspireren, liefhebben, hoop geven en dankbaarheid stimuleren. Sluit je bij ons aan zodat we samen kunnen laten zien dat bloemen echt wonderen kunnen verrichten. #SayItWithFlowers.


Visuals and Text:

Je kunt GRATIS BEELDMATERIAAL en andere #SayItWithFlowers visuals downloaden om te gebruiken op websites, socialmediaplatforms en in mailings aan klanten. Dit materiaal is beschikbaar in zes talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Russisch.

English:

#Valentinsday2012

#SayitWithFlowers
#SayThankYouWithFlowers
#SayILoveYouWithFlowers
#SayIMissYouWithFlowers
#SayGetWellWithFlowers
#ShowLoveWithFlowers

Dutch:

#Valentijnsdag2021

#ZegHetMetBloemen
#ZegDankJeWelMetBloemen
#ZegIkMisjeMetBloemen
#ZegIkHouVanJeMetBloemen
#ZegbeterschapMetBloemen


(teksten die bloemisten kunnen gebruiken in hun social media)

“Dit jaar is Valentijnsdag niet alleen voor geliefden, maar voor iedereen die wel wat liefde kan gebruiken!”

Valentijnsdag is dit jaar misschien anders dan normaal door COVID-19, maar met bloemen kun je veel zeggen wanneer woorden tekortschieten.

Valentijnsdag is dit jaar niet alleen voor geliefden, maar voor iedereen die wat liefde, waardering of aandacht heeft verdiend. Bloemen zijn de perfecte manier om een liefdevolle boodschap over te brengen. Dus laten we samen inspireren, liefhebben, hoop geven en dankbaarheid stimuleren. Doe mee en verras ook iemand die het heeft verdiend. Je kunt je Red Naomi rozen van Porta Nova vooraf direct bij de kweker bestellen en laten afleveren bij jou Valentijn.