Het is Sant Jordi… dat betekent dat de meest schitterende rode rozen te zien zijn waar je ook komt in de Catalaanse regio van Spanje. Feestmarkten in Barcelona worden overspoeld door mensen die op zoek zijn naar een rode roos die perfect de eindeloze affectie voor hun geliefden uitdrukt. Bloemisten beleven een topdag, want dit is veruit hun meest lucratieve dag van het jaar. Terwijl bloemisten en kopers zaken doen, blijft één ding onveranderd: het verlangen naar rozen van goede kwaliteit.

Porta Nova Red Naomi rose Barendsen St Jordi's Day

Terwijl bloemisten en kopers zaken doen, blijft één ding onveranderd: het verlangen naar rozen van goede kwaliteit.

De dag van Sant Jordi, of de Heilige Joris, is het Catalaanse equivalent van Valentijnsdag. Volgens Joris Bakker van Barendsen Flowers is er op die dag een uitzonderlijk grote verkoop van de rode roos in de regio rond Barcelona en Catalonië. Hun klanten, die bestaan uit bloemisten, groothandelaars in bloemen en bloemsierkunstenaars, bestellen dan extra rode rozen om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Porta Nova Red Naomi Red roses St Jordi barendsen

“Porta Nova is een merk geworden. De Porta Nova Red Naomi is ruim bekend en wordt beschouwd als de allerbeste roos die verkrijgbaar is.”

Barendsen Flowers, een in- en uitvoerder van verse snijbloemen, gevestigd op de bloemenveiling van Aalsmeer in Nederland, heeft al honderd jaar een reputatie in de levering van kwaliteitsvolle bloemenproducten tegen de beste prijzen. Tijdens deze langverwachte romantische feestdag hebben zij Porta Nova Red Naomi-rozen geleverd aan verschillende bloemisten in de regio.

“Barendsen legt hoge normen op aan de producten die we kopen. Onze ervaren inkopers weten maar al te goed wat de beste producten zijn,” zegt Joris.

Hij voegt eraan toe: “Porta Nova is een merk geworden. De Porta Nova Red Naomi is ruim bekend en wordt beschouwd als de allerbeste roos die verkrijgbaar is. We krijgen nooit klachten. Tijdens de Valentijnsdagtest van vorig jaar waren de Porta Nova Red Naomi-rozen nog maar eens de rozen met het langste vaasleven en dat weten onze klanten maar al te goed. Waar voor je geld!”

Porta Nova Red Naomi Red roses St Jordi barendsen two

Bestel verse Porta Nova Red Naomi-rozen van topkwaliteit via Barendsen Flowers; en wees zeker van standvastige kwaliteit, niet alleen op Sant Jordi maar het hele jaar door.

Barendsen levert al vele jaren snijbloemen aan bloemisten, groothandelaars, bloemsierkunstenaars en decorateurs in meer dan 30 landen wereldwijd. Het bedrijf werkt ook actief mee aan diverse projecten om de kwaliteit van hun producten te verbeteren.

“We hebben een op maat ontworpen logistiek systeem, waarmee zelfs de kleinste bestelling nauwkeurig wordt verwerkt. Niet alleen de groothandelaars, maar ook onze detailhandelaars worden met de nodige professionaliteit bediend,” zegt Joris.

Vooral rond de periode van Sant Jordi zullen de Spaanse bloemisten en groothandelaars graag horen dat Barendsen elke dag 4 bussen op de baan heeft om bloemen rechtstreeks bij de telers op te halen.

“We halen de bloemen elke ochtend op, en nog dezelfde dag sturen we ze naar onze klanten! Verser dan dat kun je ze niet krijgen!”

Bestel verse Porta Nova Red Naomi-rozen van topkwaliteit via Barendsen Flowers; en wees zeker van standvastige kwaliteit, niet alleen op Sant Jordi maar het hele jaar door.

IMG_7965

POrta Nova Red Naomi Barendsen Flowers St Jordi's Day

Barendsen Flowers, een in- en uitvoerder van verse snijbloemen, gevestigd op de bloemenveiling van Aalsmeer in Nederland, heeft al honderd jaar een reputatie in de levering van kwaliteitsvolle bloemenproducten tegen de beste prijzen.