hotel bed with porta nova white naomi eart shaped bouquet

Nadine Siegert van Blumen Siegert gebruikte onlangs White Naomi-rozen voor de arrangementen in Brauereihotel Zur Schlossschmiede Kühbach; een hotel vol geschiedenis in het centrum van Kühbach, op steenworp afstand van Kasteel Kühbach. Het hotel dat is gevestigd in een 150 jaar oud voormalig kasteel biedt moderne gastvrijheid en luxe. Nadine laat ons een paar prachtige voorbeelden zien van arrangementen met Porta Nova White Naomi-rozen die ze voor het hotel heeft gemaakt.

single white naomi stem on the hotel bed

Het uitgangspunt wanneer Nadine arrangementen voor een hotel maakt, is dat de bloemen een lange houdbaarheid hebben.

“Ik vind het heel belangrijk dat de rozen die ik gebruik voor arrangementen in een hotel lang meegaan. De kwaliteit is ook enorm belangrijk. De roos moet gewoon altijd van topkwaliteit zijn”, aldus Nadine.

long vase with white naomi in the hotel lobby

Tafelarrangement net White Naomi-rozen

Ook maakte ze een klein tafelarrangement met Porta Nova White Naomi-rozen met behulp van hele elementaire bloemsierkunsttechnieken. Wij vinden dit een heel elegant en mooi bloemstuk in zijn eenvoud en uniciteit. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe het tafelarrangement is gemaakt.

Hotel table arrangement with Porta Nova White Naomi
The final result of the table arrangement with Porta Nova White Naomi

Nadine is al sinds 2003 een meester in de bloemsierkunst en zwaait nu de scepter over Blumen Siegert, een bedrijf dat in 1980 door haar ouders werd opgezet. Sinds ze in 2007 de winkel overnam, heeft ze haar liefde voor bloemen altijd behouden. Volgens Nadine is deze niet-aflatende liefde voor bloemen eenvoudigweg hét hoofdkenmerk van hun stijl.

table arrangement with white naomi from porta nova in hotel
Simple yet elegant table arrangement

Nadine en haar collega’s van Blumen Siegert gebruiken de Porta Nova White Naomi-rozen inmiddels al geruime tijd. We vroegen haar daarom om haar professionele mening en of ze sinds de eerste introductie van deze roos in juli 2019 verbeteringen heeft bemerkt.

“De White Naomi-rozen van Porta Nova zijn echt prachtig! Ik ben helemaal weg van de kwaliteit van deze rozen! En ook de bladeren hebben een prachtige volle groene kleur”, vertelt Nadine enthousiast.