Je ziet altijd een heerlijke glinstering in de ogen van iemand die een rode roos krijgt. Een glinstering die vaak wordt gevolgd door een oprechte lach, die laat zien dat de ontvanger zich gewaardeerd en geliefd voelt. Dat is de kracht van een enkele, perfecte rode roos. Dat is de kracht van een Porta Nova roos.

De rode roos is van oudsher het ultieme symbool van liefde en passie. Betoverende verhalen over hoe iemands hart werd veroverd met de poëtische rode roos zijn al te vinden in de Griekse en Latijnse mythologie, het Victoriaanse tijdperk, het oude Egypte en zelfs de vertellingen van Duizend-en-een-nacht.

Porta Nova Red Naomi Valentine's Day

The red rose is still revered as the universal symbol of love, romance and adoration; and remains the most De rode roos wordt nog altijd beschouwd als het universele symbool van liefde, romantiek en aanbidding en blijft het perfecte geschenk voor Valentijnsdag. Valentijnsdag is die speciale dag waarop geliefden elkaar hun genegenheid tonen, en vindt zijn oorsprong in een oude legende. Sint-Valentijn was een katholieke priester die christenen hielp ontsnappen uit de kerkers van de Romeinen, waar ze werden geslagen en gemarteld. Ook voerde hij in het geheim trouwplechtigheden uit, tegen de wensen van de keizer in. Het verhaal gaat dat hij de eerste ‘valentijnskaart’ stuurde aan de dochter van de cipier, die hem in de gevangenis opzocht. Voor zijn executie schreef hij haar een brief getekend ‘Van jouw Valentijn‘.

Tegenwoordig kan de gepassioneerde liefde van Sint-Valentijn het beste worden uitgedrukt met een rode roos. Een enkele rode roos is echt genoeg. Zeker als het zo’n uitzonderlijke roos is, zoals de ongeëvenaarde Porta Nova Red Naomi – zonder twijfel de mooiste roos van allemaal.

Een enkele Porta Nova roos is het symbool van een onveranderlijke liefde die nooit verdwijnt. Een enkele Porta Nova roos toont genegenheid en innige liefde aan die ene, speciale persoon. Een enkele Porta Nova roos staat voor de melodie en de geur van het leven en tovert een heerlijke schittering in de ogen van uw geliefde.