SUCCES IS DE SOM VAN KLEINE INSPANNINGEN, DAG IN DAG UIT HERHAALD. MAAR SOMS MOET JE EEN GROTE STAP VOORWAARTS MAKEN.

Porta Nova is ’s werelds grootste teler van Naomi-rozen en we doen er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Elke dag streven we ernaar om het beter te doen dan de dag ervoor. Je zou kunnen zeggen dat we een oneindig verbeteringsproces hebben.

In november 2017 werd de eerste paal geslagen voor ons nieuwbouwproject. We hebben een nieuwe ultramoderne kas gebouwd en zijn nu nog beter uitgerust door alles te implementeren wat we in de loop van de jaren hebben geleerd.

We willen kwaliteitsrozen op een duurzame manier kweken; we streven naar de laagste “carbon footprint” per roos. De kas is de eerste in zijn soort zonder gebruik van aardgas; deze wordt namelijk op een duurzame manier verwarmd en gekoeld, dankzij onze “Climators” en groene stroom.

Naast het planten van nieuwe Red Naomi-rozen, worden nu ook White Naomi-rozen met dezelfde stabiele topkwaliteit gekweekt.

In december 2018 werden de eerste rozen in de nieuwe kas geplant en zijn we begonnen om de planten zorgvuldig op te bouwen. In april werden de eerste stevige stelen geoogst en verkocht onder ons tijdelijke merk “Wild West”. Sindsdien zijn de planten gewend aan hun nieuwe onderkomen en uitgegroeid tot sterke volwassen planten, terwijl wij de nieuwe apparatuur in de kas verder hebben afgestemd.

Nu we alles onder controle hebben, zijn we klaar om de eerste rozen uit de nieuwe kas te introduceren die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die u van het merk Porta Nova gewend bent.

Om onze “sprong voorwaarts” te vieren, hebben we ook een vernieuwde huisstijl en een gloednieuwe verpakkingslijn gecreëerd voor zowel onze Red & White Naomi-rozen. 

RED NAOMI – beschikbaar vanaf maandag 17 juni
WHITE NOAMI – verwacht zomer 2019
Rozen die onze kwaliteitsnorm nog niet halen, zijn nog steeds beschikbaar als Wild West.

NIEUWE VERPAKKING

VANWEGE UITBREIDING VAN ONS ASSORTIMENT MET DE WHITE NAOMI HEBBEN WE ONS GEHELE
ASSORTIMENT IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN.
RED NAOMI ZAL VERKOCHT WORDEN ONDER
SUBMERKEN SUPRA, UNICA, MAGNA. EN WHITE NAOMI ONDER SUBMERKEN SUPRA & UNICA.