De feestdagen staan weer voor de deur; een spannende tijd van het jaar waarin bijna iedereen zich verplicht voelt om liefde te delen en vreugde te verspreiden. Een tijd waarin overal om ons heen ‘jingle bells’ te horen zijn, terwijl de zoet gezongen kerstliedjes ons herinneren aan fantasiepaarden die zich een weg banen door de sneeuw. Het heeft allemaal iets magisch … ijzige lucht, dennengeur, vrolijkheid, feestjes, fonkelende lichtjes, blije gezichten, opgewonden kinderen die niet kunnen wachten om hun cadeautjes open te maken die onder de kerstboom liggen, de lijst houdt niet op. Dit alles en nog veel meer bepaalt het unieke karakter van Kerstmis en Oudejaarsavond.

Dus waardoor zou de magie van de feestdagen nog specialer kunnen worden? Nou, je raadt het al … bloemen natuurlijk! Bloemen geven op een unieke manier uitdrukking van warmte en liefde. Dat is de reden waarom bloemisten in deze periode hun drukste dagen hebben en tot laat in de avond werken om aan de wensen van hun klanten op het gebied van bloemen te voldoen.

Porta Nova Red Naomi-rozen bieden bloemisten de veelzijdigheid die ze nodig hebben in hun kerst-arrangementen. Niet alleen door de schoonheid van deze rozen, maar ook door de unieke manier waarop deze de levendigheid en elegantie van de feestdagen weerspiegelen. Een tafelarrangement met Porta Nova-rozen is de perfecte manier om de sfeer van de feestdagen te versterken en biedt de garantie van vele mooie en memorabele momenten met familie en vrienden.

Hier zijn nog wat meer inspirerende arrangementen voor de kersttafel met Porta Nova Red Naomi-rozen.

christmas table arrangment

inspiring Christmas table with porta nova roses

christmas table arrangement Porta Nova

porta nova red naomi Christmas table centerpiece

 

Porta Nova christmas table arrangement