Michele Marra is een derde generatie bloemist: in de jaren vijftig begon zijn familie met deze kunstvorm. Voor hem is ontwerpen met bloemen geen baan, maar een levenswijze die hem met de paplepel werd ingegoten. En hij vindt Porta Nova Red Naomi-rozen geweldig.

porta nova red naomi michele marra creations dolce & gabbana

Micheles manier van ontwerpen is zowel briljant als ingetogen. Zijn fascinatie voor bloemsierkunst wordt versterkt door andere kunstvormen, zoals mode. Op deze manier houdt hij de trends bij, terwijl hij ook werkt met wat de natuur hem biedt. Tijdens het ontwerpen combineert hij alle hierboven genoemde aspecten met zijn basiskennis als bloemist, die hij opdeed tijdens zijn professionele training.

michele marra porta nova red naomi flower box

“Ik vind mijn stijl metropolitisch, met een vleugje urban, want ik doe op straat veel kennis op. Ik noem het ‘shot-out-of-the-cannon bloemsierkunst,” vertelt Michele.

Micheles specialiteit is uniek en is een van de meest geliefde trendy manieren van bloemen verpakken. De FlowerBox is gewoonweg prachtig en is verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Je zult vooral verliefd worden op zijn FlowerBox met Porta Nova Red Naomi-rozen.

porta nova red naomi michele marra

“Wat me vooral fascineert aan Porta Nova-rozen is de ongekende kwaliteit van de bloem, die de kwaliteit van alle andere bloemen overtreft. Ik noem de Red Naomi-roos ook wel Koningin van alle Rozen, een speciale ‘dame’ die anders is dan de rest,” zegt hij.

Een aantal van Micheles meest memorabele stukken die hij heeft gemaakt met Porta Nova-rozen zijn voor bruiloften en aanzoeken. Hij heeft verschillende keren tot wel 500 rozen gebruikt voor zijn schitterende creaties.

porta nova red naomi roses focal point

Hij laat ons ook een van zijn andere beste werken zien met Porta Nova Red Naomi-rozen, namelijk een project voor het toonaangevende modehuis Dolce & Gabbana.

michele marra porta nova dolce & gabbana
“Het Dolce & Gabbana-project kwam tot stand nadat een bevriend fotograaf die nauw samenwerkt met het modehuis de beste bloemen van de hoogste kwaliteit nodig had voor een fotosessie. Zoals gewoonlijk stelde ik voor om Porta Nova Red Naomi-rozen te gebruiken,” vertelt Michele.

bloemenarrangement Michele Marra

michele marra red naomi porta nova porta nova dolce and gabanna red naomi michele marra michele marra floral experience porta nova red naomi porta nova red naomi dolce n gabbana michele marraporta nova red naomi michele marra michele marra porta nova red naomi top quality roses