Valentijnsdag nadert – de charismatische Italiaanse bloemsierkunstenaar Cesare Bianchi deelt zijn prachtige boeketten met Porta Nova Red Naomi en White Naomi rozen met ons.

cesare bianchi valentine's day inspiration
Cesare Bianchi

Cesare is een kunstenaar die zijn passie voor de bloemsierkunst niet onder stoelen of banken steekt. Hij heeft een unieke stijl die naar zijn zeggen zijn oorsprong vindt in de schone kunsten. Deze bloemsierkunstenaar, de derde generatie in zijn familie, laat zich inspireren door een voortdurend verlangen om nieuwe dingen te ontdekken – in schilderijen, architectuur, gebouwen, maar vooral in de natuur. We zijn vinden het vooral zo leuk omdat de bloemsierkunstenaar Porta Nova Red Naomi rozen beschouwt als barok in de natuur.

Kissing ball of pomander Valentijnsboeket met White Naomi

In zijn unieke stijl presenteert Cesare dit verrukkelijke pomander boeket – ook wel ‘kissing ball’ genoemd – van White Naomi met gipskruid, katoenpluis en andere materialen, creatief met elkaar gecombineerd. Dit boeket is bij uitstek geschikt als Valentijnsboeket of als bruidsboeket.

Valentijnshart van Red Naomi

Het hartvormige ontwerp met Porta Nova Red Naomi en ‘flower wool’ is een uniek op Valentijn geïnspireerd bloemstuk. De details zijn fantastisch, evenals de vrijwel symmetrische scheiding tussen Porta Nova Red Naomi en de andere elementen.