Venus Flowers is een jonge, dynamische, hoogstaande bloemist in hartje Manchester, in het VK. Naast hun verregaande liefde voor bloemen, richt het Venus-team zich altijd op innovatie en creativiteit. De bloemisten zijn al meer dan twintig jaar actief en houden de laatste trends en inspiraties goed in de gaten.

VIDEO: MET VRIENDELIJKE PORTA NOVA-GROET, VENUS FLOWERS

 

porta nova red naomi benjamin koop venus flowers
Sinds drie jaar wordt Venus Flowers geleid door de Nederlandse topbloemist Benjamin Koop. Hij combineert zijn uitgebreide kennis van bloemen met een vleugje Nederlandse flair en hij heeft goede relaties met de beste bloementelers, importeurs en exporteurs uit de hele wereld. We maakten een praatje met Benjamin, die aan het begin van ons gesprek direct verklaart dat Porta Nova zijn favoriete rode roos is!

Venus flowers porta nova bouquets

Hoe essentieel zijn bloemen van topkwaliteit bij het tevreden stellen van klanten?
We leven in een generatie waar bloemen van topkwaliteit cruciaal zijn voor bloemenwinkels. Bloemisten moeten concurreren met bedrijven als Tesco en Sainsbury’s en moeten daarom bloemen van topkwaliteit leveren. We werken altijd met de beste bloementelers zodat we zeker weten dat onze klanten de hoogste kwaliteit bloemen krijgen, en we hebben samenwerkingsverbanden met groothandelaren.

Hoe indrukwekkend is Porta Nova Red Naomi bij het creëren van de wow-factor in verschillende ontwerpen?
MEGA-indrukwekkend! De bloemen gaan lang mee en het formaat van de rozen is geweldig! We creëren daarmee geen wow-factor maar een WOW!- WOW!- factor.

Voor welke bijzondere gelegenheden worden jouw prachtige grote boeketten besteld?
En hoe vaak krijg je dit soort bestellingen?
We ontvangen regelmatig bestellingen voor grote boeketten. Ze zijn vooral populair voor verjaardagen en als romantisch cadeau. Bruiden willen vaak ook bruidsboeketten met Red Naomi-bloemen.


large bouquet red naomi porta nova venus flowers

Hoe lang duurt het om zo’n bestelling te maken en heb je normaal gesproken dit soort arrangementen op voorraad?
Onze klanten bestellen onze luxe arrangementen meestal vooruit, omdat het wat tijd kost om zo’n prachtig boeket te maken. We gebruiken Porta Nova elke dag voor verschillende klanten en evenementen, bruiloften en dagelijkse bestellingen.

red naomi porta nova venus flowers manchester benjamin koop

Wat voor soort feedback krijg je van Porta Nova-klanten?
We krijgen heel veel complimenten van klanten die hun romantische verjaardagsboeket met Porta Nova-rozen krijgen van Venus. Ontzettend veel klanten komen terug, naar aanleiding van de bestellingen die we elke dag verwerken. Dat is natuurlijk een goed teken!

venus flowers manchester porta nova roses