Messana Pascal deelt de overtuiging van de Amerikaanse invloedrijke activiste Lydia M. Child als het gaat om de eigenheid van bloemen. Hij zegt: “Bloemen hebben me meer verteld dan ik kan opschrijven in woorden. Ze zijn het hiëroglifisch schrift van engelen, door iedereen geliefd vanwege de schoonheid van hun karakter, hoewel slechts weinigen ook maar een fragment van hun betekenis kunnen ontcijferen.” Voor hem draait bloemsierkunst puur en alleen om passie. Dit waren de eerste gevoelens die hij uitte, toen we meer wilden weten over het bedrijf Messana Jean Fiori, hun unieke Memory Box, bruiloftsmomenten met Porta Nova Red Naomi-rozen en de Italiaanse bloemensector.  

Over het unieke en exclusieve Memory Box-concept.

De Memory Box is een schatkist met herinneringen. Een elegante plexiglas box met bloemen die de meeste mensen koesteren en die vergeten gevoelens en sensaties oproepen. Deze originele dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en soorten. Van schattige vierkante papieren dozen tot meer complexe en innovatieve eigentijdse boxen die volledig van transparant plexiglas zijn gemaakt, of een warme en karakteristieke houten basis hebben.

messana jean fiori flower box perfume porta nova red naomi

Alle Memory Boxen zijn aan te passen naar eigen smaak dankzij de stalen plaatjes (waarin de naam of initialen van de ontvanger worden gegraveerd) en verschillende versieringen in diverse vormen en kleuren, die voor ieder wat wils bieden. Van veelgevraagde satijnen linten tot rustiekere varianten van raffia. Mensen zoeken in elke seizoen weer andere soorten bloemen, maar we gebruiken meestal Porta Nova Red Naomi, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

messana jen fiori weddings italy porta nova red naomi

Hoe zou je de bloemensector in Italië omschrijven?
Volgens ons wordt bloemsierkunst in Italië, en met name in Sicilië, door veel mensen gewaardeerd, maar niet door iedereen. Dit is eigenlijk een weerspiegeling van mijn uitspraak “door iedereen geliefd voor de schoonheid van hun karakter, hoewel slechts weinigen ook maar een fragment van hun betekenis kunnen ontcijferen.” We weten echter dat degenen die het wel waarderen, bereid zijn om er meer voor te betalen. Verder geloven we in de ontwikkeling van kwaliteit, niet kwantiteit.church wedding decoration with porta nova red naomi and messana jean fiori

Wat is de specialiteit van Messana Jean?
Bruiloften zijn de levensader van onze bloemsierkunst en halen ook die diepgewortelde creatieve passie van Messana Jean naar boven. Maar we leveren bloemen voor allerlei evenementen.

weddings with porta nova roses messana fiori

Wat vind je mooi aan Porta Nova Red Naomi?
Naast de opmerkelijke schoonheid van de roos, de kwaliteit en het lange vaasleven, zijn we ook gefascineerd door de manier waarop Porta Nova haar bloemen presenteert. We hebben bij allerlei gelegenheden contact gehad met Porta Nova en kunnen eerlijk zeggen dat het Porta Nova-team vriendelijk en behulpzaam is. Daarom zijn we zeker van onze zaak als we jullie steunen, want we vertrouwen op een bedrijf dat alleen maar verder zal groeien. Zeker omdat jullie klanten en consumenten de kans geven om betrokken te zijn bij jullie unieke marketing- en promotionele strategieën.

bridal bouquet porta nova red naomi

Voor welke evenementen gebruik je Porta Nova-rozen?
Alle evenementen, van eenvoudige cadeauboxen, bruiloften, verjaardagen, feestdagen, cadeaumanden en rouwkransen… eigenlijk gebruiken we Porta Nova Red Naomi-rozen voor allerlei gelegenheden en evenementen. We consumeren minimaal 300 bloemen per week en onze klanten vinden ze prachtig.
     wedding with porta nova roses by messana jean fiori

porta nova bouquet red naomi by messana jean fiori

wedding moments with porta nova red naomi and messana jean fiori  porta nova red naomi bridal bouquet