top: Het liefdeshartontwerp van Roman Steinhauer was een van de prachtige presentaties in de valentijnsdageditie van het tijdschrift Floral Fundamentals.

Het is valentijnsseizoen, dus laten we praten over liefde en alle dingen die te maken hebben met genegenheid. Het is die tijd van het jaar waarin we allemaal ons best doen om onze liefde te betuigen aan onze dierbaren. Deze liefde wordt gewaardeerd door een romantische partner, een vriend, een familielid, een leraar, een huisdier of zelfs een vreemde. Porta Nova wenst u het allerbeste dit seizoen. 

Voor deze gelegenheid worden rode rozen alom beschouwd als de beste manier om de liefde te betuigen, omdat bloemen op hun eigen, unieke wijze passie en pure emotie oproepen. Naar schatting worden er jaarlijks 50 miljoen rozen gegeven op Valentijnsdag. Dat is de reden waarom bloemisten in deze tijd een van hun drukste periodes hebben en tot laat in de avond werken om aan de wensen van hun klanten op het gebied van bloemen te voldoen. 

Frédéric Dupré porta nova red naomi valentines day

Een uitzonderlijk ontwerp van Frédéric Dupré met een enkele Porta Nova Red Naomi-bloem die opvalt op een valentijnshart gemaakt van Betula (schors), Liriope Muscari, gouddraad en diamanten kralen. Dit was te zien in de speciale valentijnseditie van Floral Fundamentals.

De Porta Nova Red Naomi is de beste rode roos die er is en daarmee het ultieme symbool van de liefde. We zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen voor Valentijnsdag. Omdat de vraag naar onze rozen in de aanloop naar 14 februari enorm toeneemt, werken we hard aan de planning van de leveringen. Het uitgangspunt hierbij is altijd VERS.

De productie is altijd moeilijk te voorspellen maar tegelijkertijd willen wij onze vaste klanten niet teleurstellen. Daarom streven we naar een zo nauwkeurig mogelijke planning. We hebben nu met de meerderheid van onze vaste klanten de verschillende verwachtingen voor Valentijnsdag besproken en hierop vervolgens de planning van de levering van onze Red Naomis afgestemd.

Liefdesberichten van topbloemisten

We spraken met enkele topbloemisten die in de valentijnseditie van 2019 van het tijdschrift Floral Fundamental aan bod kwamen. Bekijk welk bijzonder liefdesbericht zij delen voor dit seizoen.

Dan Xavier:
“Als magie de kracht is die het universum bindt, dan is liefde de kracht die het hart bindt. Vier de liefde en het leven!”

dan xavier porta nova red naomi valentines day floral fundamental

Het valentijnsdagontwerp van Dan Xavier voor de valentijnseditie van Floral Fundamental. Met in de hoofdrol Porta Nova Red Naomi-rozen, Vanda Nitaya Raspberry Cerice Anco Pure Vanda en Flat Cane Alflora / Opiflor UK.

Roman Steinhauer:“Ik zou willen dat iedereen in de gelegenheid was om deze dag te vieren! En dat een ieder van ons altijd iemand heeft om te feliciteren en een gelukkige Valentijnsdag te wensen! En natuurlijk om een groet terug te krijgen! Alles is liefde!!”

porta nova roman steinhauer

Bekroonde bloemenkunstenaar Roman Steinhauer – Bekijk zijn prachtige ontwerp met Porta Nova-rozen (BOVENSTE FOTO). Het ontwerp bestond uit Porta Nova-rozen, Asclepias Heron King Pink, Asparagus Setaceus, Bouvardia ‘Diamond Coral’, Gloriosa Crown Jewels van Wim Brouwer en Phantom Fair Hypericum van Marginpar.

Alex Segura:“Liefde houdt je warm! Altijd”

porta nova red naomi valentines day alex segura

Alex Segura’s bloemensjaal van Porta Nova-rozen op een zachte wollen sjaal van Lehner Wolle en versierd met andere bijpassende bloemen. Ontwerp gemodelleerd door Judy Zhang.

Lily Beelen: “Betuig deze Valentijnsdag je diepste liefde. Met rode rozen voor valentijn betuig je altijd je diepste liefde…”

lily beelen porta nova red naomi valentines day 3

Lily Beelen’s prachtige ontwerp met Porta Nova-rozen en Gloriosa, Strelitzia Reginae, wollen koord van Lehner Wolle en Bullion Wire.

Reka Kurtos: “Liefde is een kostbaar iets dat we alleen maar kunnen voelen. We kunnen het niet meten, zien, aanraken, ruiken of proeven Het is moeilijk te beschrijven met woorden, maar zeer gemakkelijk uit te drukken met bloemen”.

Reka kurtos porta nova red naomi valentines day floral fundamentals

Het briljante valentijnsdagontwerp van Reka Kurtos was te zien in de valentijnseditie van Floral Fundamental. Het ontwerp is gemaakt met Porta Nova-rozen en andere bloemen.

  Jonas De Vestel: Ik wens dat iedereen gelukkig is en zich geliefd voelt door mooie bloemen en een prachtige glimlach te delen.

jonas de vestel porta nova red naomi valentines day

Jonas heeft een prachtig boeket voor Valentijnsdag gemaakt met Porta Nova-rozen, Crown Jewels Gloriosa, Asclepias, Bouvardia, Cordyline Fruticosa, Crocosmia Nimbus, Grevillea, Lilium, Monstera Deliciosa en B-Bubble Spray-rozen.