Promotion

Samenwerking met Top designers

Porta Nova werkt ook samen met enkele top designers om zo bloemisten te inspireren en hun te helpen hun resultaat te verbeteren. Wij bieden u aan om bij eventuele open dagen of presentaties samen met ons en een topdesigner een mooie show neer te zetten waarmee uw klanten geïnspireerd worden. We kunnen uw klanten leren hoe ze met kleine aanpassingen de levensduur kunnen verlengen.

Presentatie in groothandel en cash & carry

Porta Nova heeft geen algemeen promotiemateriaal. Iedere groothandel en/of cash & carry is anders en daarom past bij iedere locatie zijn eigen sfeerbeeld Indien u graag sfeerbeelden ontvangt nemen wij graag met u contact op, om een promotiemateriaal op maat te laten maken.

Klantenontvangst

Porta Nova ontvangt u ook graag met uw klanten op onze tuin voor een uniek kijkje in onze keuken. Een lunch of een hapje en een drankje na afloop behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Samen sterker dan alleen

Porta Nova werkt nauw samen haar klanten en met bedrijven als Chrysal, Floralife, Universiteiten en overige bedrijven om continu de kwaliteit verder te verbeteren en ook samen verder de keten in te kijken. Voor ons is het zeer duidelijk geworden dat wij als gehele keten nog winst kunnen behalen door kleine verbeteringen toe te passen en dat wij met een goed advies richting onze klanten hier aan kunnen bijdragen.