De laatste keer dat Sarah Crookston onze Porta Nova pagina’s sierde, had ze net een charmant kersttafelarrangement met Porta Nova Red Naomi rozen gemaakt. In dezelfde periode werd ze benoemd tot de Beste Bloemist uit het Noord-Westen tijdens de Wedding Industry Awards.

Je kunt je voorstellen hoe blij wij zijn nu zij zich weer bij ons voegt om deze prachtige bruidsarrangementen met White Naomi rozen met ons te delen.

Above images: Gareth Morton of Analogue & Light @analogue_and_light
afbeeldingen door: Jack Valentine Photography bij Ashfield House

Sarah Crookston porta nova white naomi wedding 2

Sarah is de trotse eigenares van The Rose Boutique, gevestigd in Wigan, een plaats tussen Manchester en Liverpool. De autodidacte bloemiste leerde al vroeg hoe belangrijk het is om alleen bloemen van de beste kwaliteit te gebruiken in arrangementen. Ze is ervan overtuigd dat door haar klanten en vooral bruidsparen bloemen van de beste kwaliteit aan te bieden, dit zowel haar klanten als haarzelf voldoening brengt. Bloemen van goede kwaliteit komen duidelijk naar voren in haar ontwerpen en dit heeft op zijn beurt bijgedragen tot de bloei van haar bloemenzaak.

Sarah Crookston porta nova white naomi wedding 3

Net zoals andere bloemisten kan Sarah niet wachten om weer aan de slag te gaan nadat de Covid-19 lockdowns worden verzacht. Ze is er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met de bruiloften die de komende dagen, weken of maanden op de planning staan.

Sarah Crookston porta nova white naomi wedding 3

Tijdens de lockdown zorgde Sarah ervoor dat ze nog voor een aantal bruiloften kon werken; bij aanvang met een maximum aantal van 15 gasten in lijn met de coronamaatregelen. Dit aantal ging van maximaal 15 naar uiteindelijk 30 gasten.

“Ik heb een paar huwelijksbeurzen gepland en gestylde shoots waar ik echt helemaal voor wil gaan. Mijn drukste periode is in juli en augustus. In de herfst en winter is het wat stabieler. Volgend jaar zal ik vanaf februari druk zijn, wat goed is, en er komen steeds meer boekingen voor 2022 bij,” zegt Sarah.

Sarah Crookston porta nova white naomi wedding 1

Sarah Crookston bruiloft opstelling

Fotografie door Sarah Glyn Photography bij Ashfield House

Sarah Crookston porta nova white naomi wedding 16