vacature financieel medewerker

In september bood Porta Nova haar klanten een kans om een reis naar Nederland te winnen om een bezoek te brengen aan Porta Nova.

In de week van 8 -19 september hebben we GOUDEN TICKETS in de bossen van Porta Nova “SUPRA”, “UNICA”& “MAGNA” verstopt, die verhandeld door onze partners exporteurs en groothandelaren. Voor ieder Gouden ticket konden er Porta Nova goodies gewonnen worden (Porta Nova jas, persoonlijk reclamebord voor in je winkel, Porta Nova bloemenvazen etc.).

De bloemisten die de tickets vonden, moesten online inloggen en een paar vragen invullen. Hierna konden ze zien of, en zo ja, wat ze gewonnen hadden. Meer dan 900 bloemisten hebben meegedaan en we hebben meer dan 50 winnaars die samen met hun leverancier Porta Nova goodies hebben gewonnen.We zijn nog druk bezig om alle prijzen bij de winnaar af te leveren.

De twee hoofdprijs winnaars mogen zig voelen als “Sjakie in de chocolade fabriek” aangezien ze zijn uitgenodigd om samen met hun leverancier een bezoek te brengen aan Nederland voor een kijkje in de keuken van Porta Nova Gefeliciteerd:  Marko Peräsaari from Salmelan Kukka ja Hautaustoimisto and his supplier Ab Stig Ström  & Grit Lenkewitz from Schoenes aus Blumen and her supplier Blumen Schröter

We willen iedereen bedanken voor deelname!

14000778_POR_winningticket Bloemenkaartje_60x140 PORTANOVA [PP14015]_01

Eén van de gelukkige winnaars

Porta-nova-golden ticket- 6

Hoofdprijs voor Grit Lenkewitz uit Schoenes aus Blumen

Porta-nova-golden ticket- 4

Porta-nova-golden ticket- 5

Porta-nova-golden ticket- 2

Porta-nova-golden ticket- 3