We zijn allemaal gek op Valentijnsdag, nietwaar? Een dag waarop liefde op heel veel verschillende manieren wordt geuit. Vanaf de tijd van weleer, toen Sint Valentijn de ultieme prijs betaalde voor de liefde, tot op de dag van vandaag is 14 februari bij uitstek de dag van het jaar waarop iedereen graag hun genegenheid wil tonen aan degenen die hen het liefst zijn. Valentijnsdag is natuurlijk ook de drukste dag in de bloementeelt, en voor bloemisten is het een periode waarin de vraag naar uw expertise het grootst is. Om al onze trouwe klanten te kunnen voorzien van voldoende Red Naomi, en om teleurstellingen te voorkomen, is het van groot belang dat wij uw bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw klanten gegarandeerd van onze kwaliteitsrozen kunnen genieten. In ieder geval zal onze productie op het normale niveau blijven.

We delen ook graag een selectie van enkele fantastische Valentijnscreaties die in de vijfde editie van de nieuwsbrief van Floral Fundamentals aan bod kwamen. De liefde spat van deze ontwerpen van uw collega’s af, en wij hopen dat zij voor u allen een inspiratiebron zullen zijn. Wij wensen u goede zaken en een mooie Valentijnsperiode.

Zo mooi dat de winterkou ervan smelt! – Claudia Tararache

Claudia creëerde een ontwerp waarin de hartstochtelijke toets van de prachtige Red Naomi rozen en de zachte tederheid van orchideeën zo mooi naadloos in elkaar overgaan dat de machtige winterkou ervan smelt.

claudia tararacheValentijnsdag

Een elegant boeket van liefde door Leonidas Rammos

In dit boeket heeft Leonidas bewust geen “Valentijnsaccessoires” opgenomen, waardoor het die unieke veelzijdigheid krijgt die het ook perfect passend maakt voor elk ander doel. Hij zegt dat omdat de Porta Nova Red Naomi zo’n absolute blikvanger is, hij besloot om het eenvoudig te houden en alleen Lehner-wol en Red Naomi rozen te gebruiken.

John McDonald voegt wat liefde toe aan schattige ontwerpen met Red Naomi’s met een enkele steel

John McDonald brengt ons in een poëtische stemming met deze serie ontwerpen. Wat is er mooier dan een beetje liefde tussen twee mensen op Valentijnsdag? Ondertussen is het gemengde boeket met Red Naomi rozen een streling voor het oog door zijn kleur en textuur. 

John voegt Valentijnsdag
John voegt Valentijnsdag porta nova red naomi

Gábor Nagy creëerde een uniek ontwerp dat een liefdesverklaring is op deze Valentijnsdag

Hij wilde iets maken met de “traditionele” rode Valentijnskleur.
“Daarom heb ik gekozen voor prachtige Red Naomi rozen van Porta Nova en fantastische rode Antirrhinum van Summer flowers”, zegt hij. “De basis is een eenvoudig draadframe waarop ik stukken bamboe heb gelijmd en het gelijmde deel heb bedekt met zwarte veren. Dit gaf ook een los effect aan de ontwerpen. Toen heb ik wat buisjes middenin de bamboe gezet. Ik plaatste de bloemen in deze buisjes. Ik heb de doornen van de rozen niet weggehaald, omdat ik vind dat ze heel mooi uitkomen in dit ontwerp. Ik schikte de bloemen boven het draadframe en om het geheel wat meer een Valentijnseffect te geven, maakte ik twee harten van rotan en voegde die toe aan het ontwerp.

Hier zijn nog enkele inspirerende ontwerpen van de fotoshoot voor het 5e nummer van de nieuwsbrief van Floral Fundamentals

fotografie door It Ain’t Photography