Easter table with Porta nova red naomi rose Erko

Pasen is dat speciale moment waarop familie en vrienden bij elkaar komen om samen te eten, verhalen te delen, te lachen en tijdloze herinneringen op te doen. De timing is perfect, want het is ook een periode waarin de wereld om ons heen ontwaakt – het wordt lente! Mensen overal ter wereld vieren Pasen met religieuze ceremonieën en geven elkaar geschenken. De perfecte keuze voor een geschenk in dit feestelijke jaargetijde zijn bloemen, waarbij de rozen van Porta Nova vaak favoriet zijn.

Porta Nova Red Naomi Easter

Paastafelarrangement met Porta Nova Red Naomi, door bloemsierkunstenaars Markus Bopfinger en Erko Feigl

Voorjaarsbloemen staan bekend om hun prachtige heldere kleuren en bekoorlijke geuren. Eigenschappen die Porta Nova​ Red Naomi-rozen van nature bezitten, waardoor ze niet alleen de ideale keuze zijn voor een paasarrangement, maar het hele jaar door de wereld een beetje mooier maken. Of het nu gaat om een symbolisch bloemstuk in een kerk, een paastafelarrangement, of een boeket voor een geliefde, de rozen van Porta Nova zijn altijd een goede keuze.

Porta Nova Red Naomi easter holiday

Pasen met Porta Nova Red Naomi Een paasarrangement met het thema ‘Paaswandeling door de natuur’, door bloemsierkunstenaars Markus Bopfinger en Erko Feigl

Porta Nova Easter holidays 2