Dit jaar heeft Porta Nova samengewerkt met een aantal bloemisten om een aandenken te maken voor hun moeders of moederfiguren op Moederdag. We hebben bloemsierkunstenaars Claudia Tarache, Ahti Lyria, Tobias Kopp, Cesare Bianchi en Lily Beelen uitgedaagd om speciale boeketten samengesteld met Porta Nova Naomi rozen met ons te delen die ze speciaal hadden voorbereid voor deze gelegenheid. De bloemisten delen ook liefdesboodschappen voor hun moeder; sentimenten die erg passend zijn voor de bloemstukken. We zouden deze uitdaging deze keer ook willen uitbreiden naar andere bloemisten om ons te laten inspireren door boeketten die ze speciaal voor hun moeder gemaakt hebben. Laat ons zien wat je kan! We wensen iedereen een fijne Moederdag en wensen alle moeders een dag vol genoegen en plezier.


Boodschap van Claudia Tarache

Wat maakt dit ontwerp bijzonder voor je moeder?

Mijn moeder is de belangrijkste persoon in mijn leven! Ze is degene die ons omgeeft in liefde en tederheid en staat altijd klaar om ons te steunen. Ze heeft me niet alleen het meest waardevolle geschonken, het leven, maar ze staat ons ook altijd bij en staat klaar om er alles aan te doen om er alleen al voor te zorgen dat we blij zijn. Meestal offerde ze haar geluk op voor het onze. Ik heb dit ontwerp met Porta Nova Red Naomi voorbereid omdat het symbool staat voor grenzeloze liefde, zoals de liefde van een moeder.

Meer inspiratie voor Moederdag van Claudia Tarache

Zonder mijn moeder had ik nooit mijn dromen kunnen waarmaken. „Moeder” is een simpel woord dat staat voor hoop, grenzeloze liefde en geluk.


Boodschap van Ahti Lyra

Wat maakt dit ontwerp bijzonder voor je moeder?

Mijn moeder ziet er misschien uit als een eenvoudige vrouw van het platteland, maar onder haar bescheiden voorkomen schuilt een onmeetbare kracht, toewijding, barmhartigheid en een gulle ziel. Er is niets wat ze niet zou doen voor haar naasten.

Ze denkt altijd aan wat anderen nodig hebben voor ze aan zichzelf denkt en richt haar dagelijkse leven zo in dat ze anderen kan helpen. Als ik terugkijk naar mijn jeugd moet ik toegeven dat ze een superheldin is! In de onzekere jaren negentig, toen Estland onafhankelijk werd, zorgde ze ervoor dat haar kinderen alle kansen kregen die ze nodig hadden om succesvol te zijn in de toekomst.

Waarschijnlijk waardeerde ik haar enorme inzet niet en klaagde ik te veel over het feit dat we bij iedere maaltijd aardappelen uit eigen tuin kregen en op zondag aangebrande kaneelbroodjes aten. Daar heb ik spijt van.


Boodschap van Tobias Kopp

Wat maakt dit ontwerp bijzonder voor je moeder?

Ik heb mijn moeder een cake gegeven heerlijke verse Porta Nova Red Naomi rozen. Aangezien ik niet kan koken en mijn bloemenzaak druk is op Moederdag, geef ik haar een eenvoudige maar doeltreffende rozencake. Aangezien de rozen nog vrij dicht zitten en ik het belangrijk vindt om lang te kunnen genieten van de bloemencreatie, heb ik Gysophila in de basis verwerkt.

Meer inspiratie voor Moederdag van Tobias Kopp

Wat ik fijn vind aan de Red en White Naomi rozen is de geur en dat ze grootbloemig is. Ik hoop dat mijn moeder het hartje in het midden ziet.


Boodschap van Cesare Bianchi

Mother's Day with Cesare Bianchi red naomi

Wat maakt dit ontwerp bijzonder voor je moeder?

Je hebt me het licht en het leven laten zien, je bent deel van mij zoals ik deel ben van jou. Je bewandelt de weg van genade, en ik heb geen enkele reden meer om bang te zijn voor de toekomst.

Dankjewel mama, ik hou van je.

Zijn stem klinkt als een frisse adem, zijn ogen zijn een sprankelende gloed, vanaf de eerste dag heb je het licht in mij aangestoken, fijne Moederdag.

Je zoon, Cesare.

Meer inspiratie voor moederdag van Cesare Bianchi

“Why I Love my Mum” by Pirjo Koppi

What makes this design special for your mum?

I love my Mom so much! She is an important part of my life every day. I am so grateful to get all the necessary tools for life. I know the difference between right and wrong and how to respect other people. I couldn’t have become who I am now without her loving guidance and support.

Mother’s Day inspiration from Pirjo Koppi

I created this heart bouquet for my Mother. To achieve the heart shape, I used aluminium wire. Materials: Porta Nova Red Naomi Supra roses and Jasminum.


Boodschap van Lily Beelen

Mother's Day with Lily Beelen porta nova red naomi

Wat maakt dit ontwerp bijzonder voor je moeder?

Mijn moeder is al een tijd geleden overleden, maar ik krijg altijd nog sterke gevoelens als ik over haar praat. Ze was zo bijzonder en gaf me zoveel liefde. Ze zal voor altijd in mijn hart blijven. Er zijn niet veel woorden voor nodig want dit liefdeshart spreekt voor zich. Voor de beste moeder van de wereld! Je was niet alleen mijn moeder, maar ook mijn beste vriendin. Ik kan altijd op je rekenen. Dat is waarom ik mijn gevoelens omzet in deze mooie bloemschikkingen. Veel knuffels en kusjes van je dochter.

Meer inspiratie voor Moederdag van Lily Beelen

Pronkstuk in het roodWe kunnen altijd op je rekenen, mama.
Geluksgevoel
Iedere steel, in het bijzonder de Porta Nova Red Naomi, vertelt een verhaal: het is een uiting van mijn liefde voor jou.