Porta Nova Magna bunch

In april 2020 werden de eerste rozen in de nieuwe kas geplant en zijn we begonnen met de ontwikkeling van de planten. Op 29 juli werden de eerste groffe stelen geoogst en verkocht onder onze tijdelijke merknaam ‘Wild West’. Vanaf dat moment zijn de planten geacclimatiseerd en volwassen geworden, terwijl we de nieuwe apparatuur in de kas nauwkeurig regelden.

De cowboy van kas nr. 2 trekt zich terug en is al bijna vertrokken via de achterdeur

Nu we alles onder controle hebben, kunnen we u laten kennismaken met de eerste rozen uit de nieuwe kas die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die u van het merk Porta Nova gewend bent. Ze worden op 5 oktober geïntroduceerd onder ons Porta Nova MAGNA-label

Unica & Magna

Rozen die het Supra-niveau niet helemaal bereiken, maar toch buitengewoon mooie exemplaren zijn, worden verkocht met de labels Unica en Magna. Deze rozen hebben grote knoppen, dikke stelen en het hele jaar door een lang vaasleven. Unica en Magna staan beide bekend om hun constant uitstekende kwaliteit.

De Magna rozen zijn afkomstig uit onze nieuwste kas. De kleurintensiteit en vorm van de steel en de bloemknoppen worden net anders dan die van de Unica wanneer de planten zich verder ontwikkelen. Dat is een kwestie van smaak, niet een kwestie van kwaliteit.

Timelapse Opening Porta Nova MAGNA Red Naomi roses