Vacature “Assistent Teamleider” Verwerking bij Porta Nova

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling verwerking. De afdeling draagt zorg voor het dagelijks sorteren en verpakken van rond de 200.000 rozen die vanuit de 4 verschillende kassen van Porta Nova worden geoogst.
De rozen worden gesorteerd op basis van de beste kwaliteit en vervolgens verpakt in meer dan 30 verschillende sorteringen. Alleen de allerbeste rozen halen het uiteindelijk tot de top van Porta Nova. Het verwerken gebeurt op 2 locaties en over 3 verschillende machines. In totaal werken er meer dan 70 mensen op de afdeling Verwerking.  

Als Assistent Teamleider ben jij verantwoordelijk voor het runnen van één van de 3 sorteermachines. Je bent verantwoordelijk voor een groep 10 tot 16 personen en werkt nauw samen met de Teamleider van de Verwerking.
Verder heb je een breed takenpakket. Enerzijds stimuleer en motiveer je collega’s om ervoor te zorgen dat onze klanten worden voorzien van de beste kwaliteit rozen, coördineer je het maken van bestellingen en ben je continu bezig met het zo optimaal mogelijk benutten van de machine capaciteit. Anderzijds draai je mee in de operatie voor wat betreft het sorteren en inpakken van de rozen. Jij zorgt er mede voor dat er voortdurende focus is op de kwaliteit van de rozen en je bewaakt het standaardisatie proces. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkvloer altijd netjes is.

Wat vragen wij?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een aantal jaren relevante ervaring
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Poolse taal is een absolute pré
  • Goede kennis van MS Office, met name Excel
  • Leergierig, flexibel, kwaliteitsbewust
  • Bereid om in het weekend te werken.

Wat bieden wij?


Een zelfstandige functie binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers in een uitdagende werkomgeving en een uniek product. Er heerst een informele, ambitieuze werksfeer en er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei met mogelijkheden voor opleiding en training. Uiteraard horen hier ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Waar kom je te werken?


Rozenkwekerij Porta Nova is een jonge, ultramoderne en duurzame onderneming, gespecialiseerd in de teelt van Red en White Naomi rozen. Dit doen wij met ruim 200 medewerkers die ernaar streven om de beste kwaliteit rozen ter wereld te kweken in een optimaal klimaat, met de juiste verlichting en voeding. Last but not least werkt Rozenkwekerij Porta Nova klimaat- en milieuvriendelijk en wordt de gezondheid van rozen geborgd met natuurlijke gewasbeschermingsmethoden. Interesse?


Enthousiast om aan de slag te gaan als Assistent Teamleider Verwerking? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mail naar jobs@portanova.nl. Wil je eerst nog wat meer weten over de functie? Neem dan contact op met Tom van der Haak, Manager Verwerking, op nummer 06 – 423 096 86.