Everlasting quality

Rozen zijn onze passie. Rozen zijn ons leven. Dag in, dag uit zetten we alles op alles om rozen te laten groeien en bloeien. Dat doen we niet alleen, maar met honderden specialisten die hun rozen nauwgezet verzorgen. En op onze beurt zorgen wij voor de mensen die voor de rozen zorgen. We geven hen vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden hen kennis en oplossingen. En dat wordt weerspiegeld in alles wat Porta Nova produceert.

Bekijk assortiment

Wie we zijn?

Porta Nova is de grootste kweker van Naomi rozen ter wereld, en we streven ernaar om altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. Wij kweken ongeveer 60 miljoen Naomi rozen per jaar, waarmee we pakweg zo’n 20 miljoen mensen blij maken. Elke dag proberen we het beter te doen dan de dag ervoor. Het is eigenlijk een verbeteringsproces zonder einde.


Nieuws

Altijd plezier hebben met bloemen – Max Hurtaud

Max Hurtaud staat wereldwijd bekend om zijn unieke talent in bloemenontwerp. Hij is een meesterbloemist die al zijn gevoelens levendig uitdrukt via bloemen. Max heeft een sterke achtergrond in de…

Lees meer
Grote porties Porta Nova liefde van Anabela Flowers, Albanië

Naast de prachtige landschappen en inspirerende architectuur waar de Albanese stad Tirana om bekend staat, floreert er ook een levendige bloemschikcultuur. Het is in het hart van deze levendigheid dat…

Lees meer
Dan Xavier legt emotie vast met deze Porta Nova arrangementen

Dan Xavier heeft een kleurrijke carrière genoten in de bloemsierkunst. Volgens hem voelt hij zichzelf nog steeds als nieuw in de industrie, waarvoor hij als bloemsierkunstenaar in 2009 is opgeleid….

Lees meer
Steeds blijven verbeteren in de bloemsierkunst door een Masterclass bij een van de besten

Hanneke Frankema en Clauda Tararache met een aantal van de ontwerpen die ze gecreëerd hebben tijdens Hanneke’s Masterclasses. Claudia deelt haar belevenissen van de Masterclass bij de Nederlandse kampioene. Bij…

Lees meer

Diensten

KWALITEITSGARANTIE

Omdat we ernaar streven om alleen Naomi rozen van de beste kwaliteit te kweken, is het niet meer dan logisch dat we onze klanten een keiharde… kwaliteitsgarantie geven!

st jordi's day pota nova red naomi roses valentine's day
DOWNLOADS

Download afbeeldingen van producten, van bloemsierkunst of van campagnes van Porta Nova voor uw webshop en voor sociale media. De afbeeldingen in hoge resolutie kunt u afdrukken op POS-materiaal voor uw shop.

PROMOTIE

Porta Nova werkt samen met topbloemisten overal ter wereld. We organiseren graag een fantastische show of speciale presentatie op uw of onze locatie, om uw klanten te inspireren.

ELKE DAG DOEN WE ALLES WAT IN ONS VERMOGEN LIGT OM PERFECTE ROZEN TE KWEKEN - EN DIE OVERAL TER WERELD TE LATEN ONTLUIKEN.