Naast de prachtige landschappen en inspirerende architectuur waar de Albanese stad Tirana om bekend staat, floreert er ook een levendige bloemschikcultuur. Het is in het hart van deze levendigheid dat Anabela Flowers is gevestigd. Deze bloemist is het meest gewilde adres voor bloemencreaties in Tirana vanwege de unieke kwaliteit die ze aan hun cliënten bieden. Porta Nova rozen vallen op als een van de rozen van topkwaliteit waaraan de klanten van Anabela Flowers verknocht zijn geraakt.

Hoewel ze zich specialiseren in verschillende soorten toepassingen van bloemenontwerpen, valt Anabela Flowers op vanwege hun grote composities van kleurrijke roden en andere schakeringen die in grote dozen worden geleverd. Zoals Anabela zegt staan ze bekend om hun rode rozen van topkwaliteit, waarbij een meerderheid van hun cliënten specifieke aanvragen maakt voor Porta Nova Red Naomi rozen.

Anabela Flowers porta nova red naomi

Ondanks de recente uitdagingen veroorzaakt door de COVID-pandemie, heeft de winkel het voor elkaar gekregen om het goed te doen doordat ze bestellingen van zowel binnen als buiten hun stad hebben gekregen. Anabela is vooral blij dat hun bloemen in heel Albanië geliefd zijn.

Anabela Flowers koopt hun Porta Nova rozen van diverse groothandels waaronder Stella Flowers en Korriku Flowers.

Anabela Flowers porta nova red naomi

Red Naomi Hollanda merk

Het Red Naomi Hollanda merk is erg populair in Tirana. Dit merk heeft de topkwaliteit status verdiend in Tirana dankzij een aanzienlijk behaald aantal verkopen door Anabela Flowers. Wanneer haar cliënten vragen naar een goede kwaliteit rozen beveelt ze altijd Porta Nova Hollanda rozen aan. Het Hollanda merk kan worden herkend aan haar mooie verpakking die meteen in het oog springt.

Een aantal stukjes van Instagram over Red Naomi Hollanda rozen bij Anabela Flowers