cesare bianchi porta nova

Cesare Bianchi’s passie voor het maken van illustratieve kunst wordt onder andere geïnspireerd door zijn missie om de liefde te verspreiden. „Tenzij je liefhebt, zal je leven voorbijvliegen,” zegt Cesare terwijl hij zijn karakteristieke ontwerpen die hij heeft gemaakt met Porta Nova Red Naomi rozen als inspiratie voor Valentijn met ons deelt. 

Cesare Bianchi

Met zijn woorden en ontwerpen moedigt Cesare ons aan behulpzaam te zijn voor elkaar, zeker in deze onvoorspelbare coronatijden.


“Heb iedereen lief, elk leven is een sprankeltje licht.
Tenzij je liefhebt, zal je leven voorbijvliegen.”

— Cesare Bianchi, Bloemsierkunstenaar

Valentijnshart van Red Naomi

Bij het bedenken van dit ontwerp werd Cesare geïnspireerd door de kleuren van de schilder Leonid Afremov, die bekend staat om zijn unieke ongewone schilderstijl met een sterke emotionele inslag.

„Ik heb een Porta Nova Red Naomi liefdeshart gemaakt met een interessante textuur en een sterk chromatisch contrast, maar ook met een bijna natuurlijke uitstraling. De bloemen vormen samen een interessant eindresultaat die een sterke visuele indruk maakt”.

Spiraal der liefde

Cesare heeft een ‘emotionele’ spiraal ontworpen met Porta Nova Red Naomi rozen. Door een behendig spel van rode bloemblaadjes communiceert hij hoe de liefde wordt geboren en gaandeweg uitgroeit tot een vurige kracht die te negeren is.  

Porta Nova Cesare Bianchi Cortex

Een bol der natuur

Cesare heeft een compacte formele compositie met Porta Nova Red Naomi ontworpen die net zoveel poëzie als schoonheid uitstraalt. Deze compositie geeft weer hoe moeiteloos de verbinding van drie elementen zoals licht, water en weide naadloos kan opgaan in een natuurlijk karakter.

Porta Nova geeft een volledige kwaliteitsgarantie op Red Naomi tijdens de Valentijn in 2022

De periode rondom Valentijnsdag in 2022 is uniek om meerdere redenen. Momenteel worden de verstrekkende gevolgen van de coronapandemie nog steeds wereldwijd gevoeld door bedrijven en werknemers. Naast de pandemie hebben economieën wereldwijd te maken met een schrepe stijging in de gasprijzen.

De gasprijzen zijn zo sterk gestegen dat veel van onze Nederlandse Red Naomi concurrenten met het uitdoen van de verwarming en de lichten de winterproductie hebben stopgezet, waardoor ze geen enkele steel beschikbaar zullen hebben tijdens Valentijn. Overigens lijkt transport een enorm probleem te zijn voor rozen uit Afrika en Zuid-Amerika. Hierdoor verwachten we aanzienlijke tekorten, hoge prijzen en mensen die vreselijk oude bloemen bewaren.

Bij Porta Nova hebben we besloten om onze klanten te voorzien van Red Naomi rozen van topkwaliteit tijdens de Valentijn, ongeacht de forse stijging in energiekosten.

Om dat mogelijk te maken en effectief om te gaan met de hoge energieprijzen, hebben we moeten besluiten om onze White Naomi rozen in een staat van overwintering te brengen. Daarom hebben we in die kas de verwarming en de verlichting uitgezet.

Door deze maatregel en de keuze om onze Red Naomi kas volledig van optimale verwarming en verlichting te voorzien, kunnen we zeker stellen dat we onze klanten en bloemisten en daarmee ook de consumenten van Red Naomi rozen van topkwaliteit kunnen voorzien deze Valentijnsdag; rozen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen!


Stefan van Vuuren,  
Commercial Director Porta Nova

www.portanova.nl

#SayItWithFlowers. #SayILoveYouWithFlowers