Sinds de eerste keer dat we Fabio Sicurella uitlichtten op dit platform, heeft hij steeds maar weer zijn talent en passie voor bloemsierkunst naar voren laten komen in talloze andere ontwerpen. Hij heeft veel ontwerpen met Porta Nova Red Naomi met ons gedeeld ter viering en herdenking van heel wat gelegenheden en feestdagen. 

Fabio Sicurella Red Naomi Porta Nova

Deze keer deelt Fabio een eenvoudige liefdesboodschap met ons die past bij Valentijn, waarbij hij de boodschap aanvult met een geheel passend Red Naomi Valentijnsdag boeket. 

„Tijdens de pandemie zijn we gebombardeerd met veel negatief nieuws. Maar als bloemisten en spelers in de sierteelt moeten we POSITIVITEIT verspreiden, ondanks de heersende omstandigheden. 

Met bloemen zoals de prachtige Porta Nova rozen creëren we schoonheid, laten we licht schijnen en geven we hoop terug aan mensen. Als bloemisten blijven we trouw aan een van onze slogans: Verspreid de liefde, want liefde is niet te stoppen. Ik wens iedereen een fijne Valentijnsdag”.


“Als bloemisten blijven we trouw aan een van onze slogans: Verspreid de liefde, want liefde is niet te stoppen. Ik wens ieder …”

— Fabio Sicurella , Florist

Porta Nova geeft een volledige kwaliteitsgarantie op Red Naomi tijdens de Valentijn in 2022

De periode rondom Valentijnsdag in 2022 is uniek om meerdere redenen. Momenteel worden de verstrekkende gevolgen van de coronapandemie nog steeds wereldwijd gevoeld door bedrijven en werknemers. Naast de pandemie hebben economieën wereldwijd te maken met een schrepe stijging in de gasprijzen.

De gasprijzen zijn zo sterk gestegen dat veel van onze Nederlandse Red Naomi concurrenten met het uitdoen van de verwarming en de lichten de winterproductie hebben stopgezet, waardoor ze geen enkele steel beschikbaar zullen hebben tijdens Valentijn. Overigens lijkt transport een enorm probleem te zijn voor rozen uit Afrika en Zuid-Amerika. Hierdoor verwachten we aanzienlijke tekorten, hoge prijzen en mensen die vreselijk oude bloemen bewaren.

Bij Porta Nova hebben we besloten om onze klanten te voorzien van Red Naomi rozen van topkwaliteit tijdens de Valentijn, ongeacht de forse stijging in energiekosten.

Om dat mogelijk te maken en effectief om te gaan met de hoge energieprijzen, hebben we moeten besluiten om onze White Naomi rozen in een staat van overwintering te brengen. Daarom hebben we in die kas de verwarming en de verlichting uitgezet.

Door deze maatregel en de keuze om onze Red Naomi kas volledig van optimale verwarming en verlichting te voorzien, kunnen we zeker stellen dat we onze klanten en bloemisten en daarmee ook de consumenten van Red Naomi rozen van topkwaliteit kunnen voorzien deze Valentijnsdag; rozen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen!


Stefan van Vuuren,  
Commercial Director Porta Nova

www.portanova.nl

#SayItWithFlowers. #SayILoveYouWithFlowers