Valentijnsdag inspireerde Fabio Sicurella tot het ontwerpen van deze schitterende arrangementen met Porta Nova Red Naomi rozen.

Fabio Sicurella trad in de voetsporen van zijn moeder die hun bedrijf in 1976 startte. De bloemist haalt zijn inspiratie uit de natuur en uit de uitbundige beelden en geluiden van zijn geboorteplaats Ribera, waar zijn winkel ‘L’Angolo Dei Fioir Di Fabio Sicurella’ is gevestigd. Fabio is een opmerkelijke bloemsierkunstenaar; zijn arrangementen zijn weldoordacht en fascinerend.

Bloembak met Porta Nova​ Red Naomi

In dit ontwerp gebruikte Fabio Porta Nova​ Red Naomi rozen in combinatie met paarse besjes van de Ficus Benjamin en eucalyptusgroen, voor een subtiel contrast.

Red Naomi Heart & Love in the Mix

De hartvorm van Porta Red Naomi weerspiegelt de traditionele stijl van Valentijnsdag. Om volume en textuur in het arrangement te brengen, heeft Fabio roze bessen van de wilg gebruikt.

Het gemengde boeket is schitterend en kleurrijk. In dit ontwerp heeft Fabio de Porta Nova Red Naomi prachtig gecombineerd met druivenorchideeën, phalaenopsis en lisianthusknoppen

Brilliant Valentine’s Day / Love is colorful

Het gemengde boeket hieronder vormt een ode aan de zuiverheid van Porta Nova Red Naomi. De pracht van de roos wordt versterkt door gypsophilia eucalyptus en het rijke groen van dianthus kiwi uit Holland.

Het boeket rechts is eveneens een schitterende waterval van kleuren met Porta Nova Red Naomi, rode en roze anjers, Sweet Avalanche en als groene toets takjes eucalyptus en wilde klimop.