Hartvormige bloemstukken zijn heel veelzijdig. Ze worden gebruikt voor gelegenheden waar liefde en genegenheid de belangrijkste boodschap vormen. Dit soort creaties zijn perfect voor Valentijnsdag, verjaardagen en trouwdagen, maar ook om medeleven te betuigen en afscheid te nemen van een overleden dierbare. Meesterbloemist Nadine Siegert en haar team bij Blumen Siegert lieten ons de Porta Nova-hart en zien die zij voor hun klanten hebben gemaakt, bedoeld om hen te helpen vreugde en kracht te vinden bij het vieren van het leven van overleden dierbaren. Ook kregen we nog twee hartvormige ontwerpen met Porta Nova White Naomi-rozen te zien, die perfect zijn voor meer feestelijke gelegenheden.  

Hartvormig ontwerp met witte en rode rozen voor het uitdrukken van medeleven

hart porta nova white maomi sympathy

Dit driedimensionale, hartvormige ontwerp – genaamd ‘Afscheid’ – werd gemaakt voor een klant om afscheid te nemen van een dierbare. De toevoeging van een rode roos stond symbool voor de genegenheid die de klant had voor haar zus. De rest van het ontwerp is wit met groene accenten.

hart porta nova white maomi

Driedimensionaal hartvormig ontwerp met White Naomi-rozen

Het onderstaande ontwerp is gemaakt op een driedimensionaal, hartvormig stuk steekschuim. Aan de ene zijde plaatsten Nadine en haar team Porta Nova White Naomi-rozen, en aan de andere zijde een mix van trachelium en lisianthus.

Feestelijke viering met een hart van White Naomi-rozen

Dit platte, hartvormige bloemstuk is ideaal voor elke viering of gelegenheid. Denk aan een bruiloft, verjaardag, diploma-uitreiking of jubileum, of welke andere gelegenheid dan ook… De basis van het ontwerp wordt gevormd door een hartvormig stuk steekschuim.   

Nadine is al sinds 2003 een meester in de bloemsierkunst en zwaait nu de scepter over Blumen Siegert, een bedrijf dat in 1980 door haar ouders werd opgezet. Sinds ze in 2007 de winkel overnam, heeft ze haar liefde voor bloemen altijd behouden. Volgens Nadine is deze niet-aflatende liefde voor bloemen eenvoudigweg hét hoofdkenmerk van hun stijl.

Symbolisch hart van White Naomi-rozen

hart porta nova white maomi symbolic

Nadine en haar collega’s van Blumen Siegert gebruiken de Porta Nova White Naomi-rozen inmiddels al geruime tijd. We vroegen haar daarom om haar professionele mening en of ze sinds de eerste introductie van deze roos in juli 2019 verbeteringen heeft bemerkt.

“De White Naomi-rozen van Porta Nova zijn echt prachtig! Ik ben helemaal weg van de kwaliteit van deze rozen! En ook de bladeren hebben een prachtige volle groene kleur”, vertelt Nadine enthousiast.