graceful bouquet with porta nova red naomi roses 1
Ioachim Erema with the Graceful Porta Nova Red Naomi bouquet

Met Valentijnsdag op komst hebben we een van onze favoriete bloemsierkunstenaars, Ioachim Erema, uitgedaagd om zijn creativiteit de vrije loop te laten met onze Porta Nova Red Naomi rozen. Met bijzonder veel plezier delen we deze magnifieke boeketten met Porta Nova Red Naomi die hij voor dit seizoen ontwierp.

Ioachim Erema is internationaal bloemsierkunstenaar, ambassadeur van Floral Fundamentals en winnaar van goud op de Floral Art London 2019.

In Roemenië, waar hij is geboren, maakte hij op 15-jarige leeftijd kennis met de wereld van bloemen. Toen hij begin twintig was, verhuisde hij naar het Verenigd Koninkrijk waar hij zijn talenten verder ontwikkelde. Inmiddels heeft Ioachim unieke bloemstukken gemaakt voor de koninklijke familie, tijdens staatsbezoeken, bij de BAFTA Television Awards, voor talloze bruiloften en nog veel meer.

Op dit moment heeft hij zijn eigen zaak in het Verenigd Koninkrijk, Bamboo Flowers, en geniet hij landelijke bekendheid met zijn workshops en demonstraties. Hij neemt actief deel aan zowel nationale als internationale exposities op het gebied van bloemsierkunst.

Elegant boeket met Porta Nova

Dit charmante, levendige boeket hoort eigenlijk thuis in een kunstgalerie. De delicate schoonheid van de Porta Nova​ Red Naomi rozen contrasteert schitterend met de groene anigozanthos, de pauwenveren, het pampasgras en het vingergras. Voor extra effect heb ik prachtig gestileerde rozenbottels en gloriosabloemen toegevoegd.

graceful porta nova red naomi bouquet ioachim erema 2

The Power of Love

Dit ontwerp maakt duidelijk hoe hartveroverend mooi deze rode rozen zijn – je moet wel van ze houden! De structuur bestaat uit draad, bedekt met lagen tissuepapier. Deze structuur is speciaal gemaakt om 50 Porta Nova Red Naomi rozen op hun plaats te houden, zodat hun schoonheid volledig tot recht komt. Net zoals we de liefde moeten koesteren en waarderen.

Christmas Floral design Inspiration with Red Naomi roses by Ioachim Erema
The Power of Love – Kerstcreatie met Red Naomi rozen van Ioachim Erema. Meer informatie >>