Porta Nova supporting wholesale around europe 1

Porta Nova is momenteel bezig met een grootschalige campagne die gericht is op samenwerking met groothandelaren in heel Europa. Het gezamenlijke initiatief Porta Nova Promotion Days heeft plaatsgevonden in diverse steden in Europa met als belangrijkste doel om de hoogste kwaliteit te garanderen in de hele aanvoerketen.

‘De campagne loopt al geruime tijd en nu de feestdagen voor de deur staan en 2018 in zicht is, heeft Porta Nova onlangs de tweede fase van de campagne gestart’, aldus Mark van Vliet, Porta Nova’s Development Manager die verantwoordelijk is voor kwaliteit en service.

porta nova promoting wholesalers in europe

Prachtige display bij Huiskula Helsinki tijdens de viering van 100 jaar onafhankelijkheid van Finland.

‘Het is belangrijk dat groothandelaren nauw samenwerken met kwekers en leveranciers om bloemisten en klanten de hoogste kwaliteit te kunnen bieden en om topkwaliteit te garanderen in de gehele aanvoerketen’, aldus Mark.

Porta Nova supporting wholesalers in Europe

Porta Nova ondersteunt Moinet & Fils in Frankrijk tijdens de open dag

Het gezamenlijke initiatief ‘Porta Nova Promotion Days’ was een succes en is positief ontvangen door groothandelaren in heel Europa. Vanaf de start van de campagne zijn verschillende strategieën ingezet door Porta Nova en de groothandelaren om Red Naomi-rozen van Porta Nova op een interactieve manier bij zowel bestaande als nieuwe klanten onder de aandacht te brengen. Enkele van de gebruikte methoden zijn prijsacties, aantrekkelijke Point of Sale-displays, Porta Nova Focus Week, Porta Nova Blooming Week, gezamenlijke workshops voor bloemisten en de campagne ‘Aan tafel met Porta Nova en groothandelaren’.

‘Tijdens mijn bezoek aan groothandelaren in Europa viel het me op dat er veel interesse was voor het organiseren van acties voor hun klanten. Maar vaak wisten ze niet hoe ze het aan moesten pakken en hadden ze niet genoeg tijd om het te organiseren. Wij kunnen hen deze zorg uit handen nemen. Ze hoeven alleen maar contact met ons op te nemen’, aldus Mark.

at the table with Porta Nova

Aan tafel met Porta Nova.

Het komende jaar zal Porta Nova ‘Aan tafel met Porta Nova en groothandelaren‘ organiseren. Dit houdt in dat een groothandelaar klanten uitnodigt om een luxe tafelbloemstuk te maken met Porta Nova-rozen en daarnaast organiseert hij een bijeenkomst aan dezelfde tafel met zijn belangrijkste klanten.

Porta Nova supporting wholesalers in Europe

Prachtige mode en display van Porta Nova bij Florever in Italië

Onlangs heeft Porta Nova samengewerkt met Florever, een van de belangrijkste groothandelaren op de Italiaanse markt op het gebied van snijbloemen, planten en bloemenaccessoires en het team van Floranthousai geleid door bloemsierkunstenaar Cyrille Ribet om een prachtig kunstwerk te maken met Red Naomi-rozen van Porta Nova. LEES HIER MEER OVER DIT PROJECT.

Porta Nova nodigt groothandelaren uit om deel te nemen aan de gezamenlijke campagne die wordt voortgezet tijdens de drukke feestdagen en ook tot ver in het nieuwe jaar.

Porta Nova promoting wholesalers in Europe 4

Porta Nova week bij KURZ blumen in Stuttgart, Duitsland