Ik weet zeker dat we ons allemaal verheugen op een opwindend en druk trouwseizoen deze zomer, vooral nadat we het seizoen van vorig jaar hebben gemist als gevolg van de pandemie. Dit jaar willen we samen met bloemisten inspiratie opdoen voor het seizoen en de bruidsbloemsierkunst in het algemeen. 

Bent u klaar om met ons mee te doen?

U kunt aan onze serie deelnemen door enkele van uw spannende of minder spannende “bridezilla”-ervaringen met ons te delen en te vertellen hoe u alles op een professionele manier tot een goed einde hebt weten te brengen. Vertel ons enkele van uw verwachtingen voor deze zomer en laat ons ook weten wat u vindt van rode en witte rozen dit seizoen. Als aanvulling op het artikel over onze zomerse bruiloftserie zouden we het leuk vinden als u een paar gedenkwaardige ideeën voor een bruidsboeket met White Naomi rozen en een paar decorideeën met Red Naomi met ons deelt. Laten er samen iets moois van maken!

U kunt aan onze serie deelnemen door enkele van uw “bridezilla”-ervaringen met ons te delen en te vertellen hoe u alles op een professionele manier tot een goed einde hebt weten te brengen

DOE MEE MET ONZE series!

Bent u klaar om met ons mee te doen? Wij presenteren een bruiloftserie die we “Overleven van de Tsunami van Bruiloften van dit Seizoen” zouden willen noemen. De serie begint met deze prachtige creaties van bloemisten Ivana Spinelli, Nadine Siegert en Lily Beelen.

Inspiratie

Bruidsboeketten met Porta Nova White Naomi door Lily Beelen

Bij het maken van haar ontwerpen kiest Lily Beelen vaak voor een contrast tussen moderne vormen en natuurlijke lijnen. Soms kiest ze voor abstractie en begint vanuit een wiskundige vorm die ze laat samensmelten met bloemen. 

beach wedding decor design by ivana spinneli

Italiaanse strandbruiloft door Ivana Spinelli

Ivana Spinelli wordt in de wereld van de bloemsierkunst beschouwd als een van de meest innovatieve en creatieve kunstenaars met ongeëvenaarde passie en flair. 

Hartvormige bloemstukken met Porta Nova White Naomi-rozen van Nadine Siegert 

Dit soort creaties zijn perfect voor Valentijnsdag, verjaardagen en trouwdagen, maar ook om medeleven te betuigen en afscheid te nemen van een overleden dierbare.

Sarah Crookston ’s schitterende Porta Nova White Naomi bruiloft

Ze is ervan overtuigd dat door haar klanten en vooral bruidsparen bloemen van de beste kwaliteit aan te bieden, dit zowel haar klanten als haarzelf voldoening brengt.